Dá se udělat, abych pracovala a pobírala mateřskou?

bozenavedralova
10. led 2016

Chtela jsem se zeptat mam pracovni pomer na zkraceny pracovni uvazek da se nejak udelat abych dal pracovala a zaroven pobirala mateřskou hlidani bude zajisteno pracovni doba dva dny v tydnu dekuji

panihk
10. led 2016

Nevím, jestli to napíšu úplně správně. Během mateřské se může přivydělávat (pracovat), ale ne na stejném prac. místě jako je to, ze kterého se pobírá mateřská. Takže je nutné uzavřít novou smlouvu na jinou práci (konkrétně je asi jedno, co se přesně dělá, jen se to musí nazývat jinak). Během rodičovské už je to úplně jedno, jen se nesmí překročit počet hodin, které může být dítě za měsíc v jeslích nebo ve školce (tuším 46 hodin měsíčně), nicméně kdyby hlídala chůva/babička/manžel/..., je to bez omezení. Pěkně je to rozepsané třeba tady: http://www.penize.cz/zamestnani/275179-materska...

lith
10. led 2016

Pracovat muzes. Nicmene nesmis pracovat v 6ti nedeli. ( zakonem stanoveny zakaz) po 6ti nedeli muzes uz normalne pracovat nicmene pokud pobiras PPM pak nesmis pracovat na stejnoj smlouvu, ze ktere ti plyne PPM. Pokud pobiras RP pak pracovni pomer neni nijak omezen, je ale omezena pracovni doba po kterou muze byt dite do dvou let ve skolce a to na 46hodun mesicne.

j.a.n.i
11. led 2016

@lith Zákaz pracovat v šestinedělí aktuálně v zákoně není...

lith
11. led 2016

@j.a.n.i no jak koukam tak jsem to trochu popletla ;)
Mateřská dovolená v souvislosti s porodem nesmí být nikdy kratší než 14 týdnů a nemůže v žádném případě skončit ani být přerušena (§ 198 odst. 2) před uplynutím 6 týdnů ode dne porodu.
Me slo o tenhle odstavec, ale az ted mi doslo, po tvem upozorneni, ze je to vlastne stejny pripad toho, ze jen nesmi delat na stejne pozici. 🙂 diky za upozorneni ;)

j.a.n.i
11. led 2016

@lith Tak ono v zákoníku práce dříve bylo, že zaměstnavatel nesmí zaměstnávat ženu v šestinedělí, ale při nějaké novele to zmizelo.