Co se stalo s mýma kolegyněma?

kecalka2
3. únor 2016

Ahoj holky.Chtěla bych znát váš názor.Jsem servírka a toto zaměstnání jsem dělala i před otěhotněním.Má práce je můj koníček.Pracovala jsem v jedné hospůdce tři roky spolu se skvělými kolegyněmi.Měly jsme výborný vztah.Potom jsem otěhotněla a ted jsem na rodičáku a dostala jsem nabídku na brigádu na pár hodin 3 dny v měsíci za pěkné peníze.Moc jsem se těšila ale jaký byl šok když jsem po pár šichtách zjistila že převážně odvádím práci jen za kolegyně.Ty za celou šichtu by nejraději pily kávu a vykecávaly se se zákazníkama.nedají ani nic navíc co se týče peněz.Mluvila jsem o tom s nimi ale stejně se nic nezměnilo :( Dost mě to trápí měla jsem to tam ráda a byl to pro mě relax od všech těch každodenních starostí co se týče domácnosti a péče o miminko.Chtěla bych vědět zda jste si tím některá prošla a jak to nakonec dopadlo?Nechci na jednu stranu o tuhle práci přijít a nechápu proč najednou tak otočily :( děkuji za vaše názory

lv
4. únor 2016

nevyužívají tě - že si řeknou, hele ta si tady nemusí šoupat nohy celej měsíc, tak ať si alespoň ty své brigádní peníze zaslouží..

eimmy
4. únor 2016

lidi se mění... možná to ted vnímáš jen jinak a nic se nezměnilo... rozhodně bych se tím netrápila..

kytka12
4. únor 2016

Rozdělte si práci, každá několik stolů.Třeba je ta práce už nebaví, jsou z něčeho frustrované (mín peněz, nový majitel aj.)

sammaelka
4. únor 2016

Vratila jsem se po rodicaku do puvodni prace jen na jinou pozici a cekal mne velky sok - presne jak pises - nikdo se extra nepredrel, hazou praci na druhe (a na mne) aby sami nahodou nemuseli hnout prstem. Driv takovi taky nebyvali. Lidi se holt meni. Delej svou praci kvalitne a spravne a na ne se vykasli. Mate-li dobreho sefa, sam pozna, kdo je kvalitni zamestnanec a kdo jen prizivnik.

kecalka2
autor
4. únor 2016

@sammaelka a jak to nakonec dopadlo u vás?Zůstala jste?

sammaelka
4. únor 2016

@kecalka2 Zatím ano. Zkusebka mi skončila 9.1., jenže jsem těhotná, takže se tam stejne dlouho neohřeju. Chci pracovat dokud to pojde, max.do června. A bud se ostatní srovnaji, nebo si zvyknu, nebo to tam proste nějak doklepu 😀