Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat jestli některá z vás nemá zkušenost s prací z domova (např. plnění obálek, montáž kuličkových per, atd.). Chtěla bych něco takového vyzkoušet a přivydělat si, ale nevím, jestli to nejsou jen podvody...moc by mi pomohlo, kdyby tady někdo z vás měl s tím zkušenost.
Presne, jsou to podvody.
Jedna moje znama dela call girl, sex po telefonu. 😀 Penize ma pekny, ale neni to pro kazdou. Ona ma vyhodu, ze je samozivitelka. Jinak by to delat nemohla.
@hanulinecka111 Ahoj, já dělám pro Median dotazníky, kdybys k tomu chtěla něco víc vědět, klidně mi napiš do IP. Musíš ale občas do terénu nebo si domluvit schůzku, že ty přijdeš k někomu nebo známí k tobě, záleží na tématu a podmínkách, ale pokud ti dané téma či podmínky nesedí, můžeš odmítnout, nikdo tě nenutí. Nic lepšího jsem nenašla, ale nárazově se dá slušně vydělat, takže při mateřské se mi cokoliv navíc, co lze nakombinovat s péčí o dítě, hodí. Jde to v pohodě i s kočárkem. 😉
Je tady i skupina přímo pro práci při mateřské (rodičovské), třeba tam něco najdeš:
https://www.modrykonik.cz/group/4546/detail/
@ter3 páni, tak to nevím, jestli bych to zvládla a hlavně by mi to neprošlo u manžela 🙂
Ahoj holky. Nevím jestli někdo čtete ještě tenhle příspěvek a konverzaci, ale taky sem sehnala fajn přivýdělek na mateřský. Navedla mě na to známá,sice sem tomu moc naděje zezačátku nedávala,ale řekla sem si,že každá stovka dobrá. No a ejhle, po roce si vydělám už slušný peníze. Hlavně se tomu můžu věnovat kdy mám čas a náladu. Kdyby to někoho zajímalo, ráda řeknu víc do sz 🙂
Jsou to podvody. Asi jediná spolehlivá práce z domu je prodej - oriflame, avon, dedra.