Nemáte někdo zkušenost s brigádou na 1/2 úvazek pro firmu Elody, má se jednat o navolávání klientů přes telefon, údajně žádné vnucování, ale skrze soutěž...? Děkuji za informaci.
Ano 🙂 pracuju tam už několik měsíců a jsou naprosto boží.... Ze začátku jsem se dost bála, abych nenaletěla, protože se mi nechtělo věřit, že by něco tak lákavě znějícího mohla být pravda, ale ona fakt je.... Neměnila bych ani náhodou a doufám, že o tu práci jen tak nepřijdu, protože za mě už je to fakt srdeční záležitost... Pracujete s milým týmem, kdokoliv z nich s čímkoliv pomůže, když je třeba. Šéf je jeden z nejvíc v pohodě lidí, co jsem kdy v tomto postavení zažila. Když se dovoláte zákazníkům, jsou fakt rádi, že jim voláte a celý je to vlastně tak strašně milý, že jsem snad nikdy neměla práci, která by mě tolik bavila 😍 Takže, když to shrnu: práce super, lidi super a vlastně na to, že jste v klidu doma s dětmi, věnujete jim čas a k tomu si organizujete čas u práce dle sebe, vyděláte si snad lépe, než kdybyste chodila někam na směny a s těmi dětmi být nemohla (jo a výplata chodí vždycky včas!!! 😀).... Jsem strašně vděčná za to, že jsem tehdá narazila na jejich inzerát a zatím jsem za ty měsíce neobjevila žádná negativa.... ❤️
@littleone Moc díky za reakcí, zní to jako práce snů, já snad seberu odvahu a zkusím na inzerát odpovědět 😊 Malý jde od září do školky, v původním zaměstnání mi odmítli zkrácený úvazek a já řeším co dál, tohle zní hodně lákavě 🤔 Ještě jednou díky 😉
@littleone moc děkuji! Můžu se zeptat, jak dlouho denně pracujete?
@sleepyhobbit Jooo, naprosto Vás chápu. Já jsem ze dne na den zůstala samoživitelkou a teda při hledání práce jsem si prošla peklem.... Věčně všude problém s dětmi, takže jsem poslouchala ,,to ale budete pořád na ošetřováku a budou kvůli dětem samé změny'' a bla bla, jako byla jsem tenkrát fakt zoufalá a telefonáty s kámoškou, kterou kvůli tomu, že byla s malým v průběhu dvou měsíců 3x doma kvůli viróze a zánětu v uších normálně nestydatě vyhodili, to mě teda moc neuklidnilo... 😖 Nakonec jsem našla Elody a fakt si někdy říkám, čím jsem si to zasloužila... Neměnila bych já ani moje děti 🙏🙂 Určitě napište jim a zkuste.
@sedmiteckas Tohle si fakt nastavíte dle sebe, já tím, že mi náš fajn šéfik přidělil na starost ještě další funkci, tak si rozděluji práci na jednu pozici a druhou pozici a cca je to denně 6 hod., někdy méně a někdy více, ale je to fakt individuální. Prostě podle dětí a toho kde, kdy a co si potřebuji zařídit mimo domov. Vím, že některé kolegyňky to mají třeba 20 hod týdně (4 hod denně). Bomba je, že takhle v létě si beru počítač k dědovi na chatu, děti si řádí v bazénu a na zahradě a já si v klidu mohu pracovat - spokojeni jsme všichni 🙂
@littleone to zní bezvadně🙂
@littleone fakt se omlouvám, že otravuju s dalším dotazem, ale přemýšlím, jestli má vůbec cenu posílat do Elody životopis, když bych mohla reálně pracovat jen 2 hodiny denně... pravidelné hlídáni nemám a chtěla bych brigádu k rodičáku s tím, že bych měla dítě doma, do školky mi ji nevezmou, tak až by se manžel vrátil z práce domů, hlídal by ji on. Ty hodiny musíš odpracovat v kuse nebo kdykoli během dne, třeba tu 20 minut, tu 30 minut, prostě aby to celkově dávalo ty hodiny, co máš nasmlouvané? Chtěla bych to zkusit do doby, než nastoupím v září 2025 do svojí práce po RD. Zatím si přivydělávámna nočních inventurách, ale je to docela neudržitelné fungovat v noci a pak přes den...a navíc mizerně placené na to, co jim tam všechno uděláme a kolikrát v jakých podmínkách, nehledě na chování některých vedoucích, co si myslí, že asi splašili svět...díky moc za info!
@sedmiteckas Obávám, se že je zbytečné teď na inzerát odpovídat, já to zkusila, přišla odpověď, že vybrali jiného zájemce a dle příspěvku na FB byl o to ohromný zájem, asi už je to pasé ... a to mám zkušenosti s telefonováním a klienty... bohužel
@sedmiteckas Tak to mě moc mrzí... Naprosto tě chápu, ale neměla bych z toho obavy. Já jsem právě taky úplně sama, protože mi kluky pohlídají rodiče fakt jen výjimečně.... Ale jsou zlatí, normálně je mám doma a jeden si staví lego, druhý omalovánky nebo vlaky a fungujeme. Zabralo nám cca týden/dva se sladit, ale jde to 🙂 samozřejmě, že odbíhám. Tedy třeba 2-3 hovory a jeden chce pít, druhý na záchod... Pak udělám zase nějaké hovory a jdu vařit oběd, pak třeba jdeme na procházku a zase domů, kluci si dělají chvilku své a já pracuju v mezičase tomu staršímu dám nějaké předškolní úkoly a mezi hovory to s ním konzultuju. Prostě nic na sílu 🙂 Tohle je fakt dost o nás a to mě na tom baví.
@sleepyhobbit Fakt? Sakra, to mě mrzí.... Pravdou je, že ten zájem byl vážně asi velký.... :( a vlastně není divu. Ale počkala bych a zkusila znovu, přeci jen se nemusí osvědčit každý.... Tým je super, ale hodně si zakládají na tom, kdo bude součástí a hlavně z jejich strany se hraje fér a totéž se očekává i od nás, třeba se někdo neosvědčí a bude ještě místo 🙂
@littleone děkuju moc za odpověď, já nejsem na děti sama, ale mladší dcera je hodně divoška a nemám hlídání v tom smyslu, že bych ji mohla dávat pravidelně hlídat mamce nebo tak...ale manžela mám, ten s dětmi je hodně, když přijde z práce, v tomto si nemám na co stěhovat, a opravdu obdivuji všechny maminky samoživitelky, které jsou na všechny samy... Tak to máš opravdu ideální, to časové rozvržení práce myslím, to ti opravdu moc přeji, ať tu práci máš co nejdéle🙂💚
@sleepyhobbit na Facebooku jsem ten inzerát nenašla, ale dívala jsem se, a reakcí na něj bylo hodně, není divu. Ale jak píše @littleone, zkusit to můžeme, vždy může někdo třeba vypadnout... já hlavně musím co nejdříve sesmolit životopis, protože jsem ho hodně let nepotřebovala....
Ahoj @sleepyhobbit , jenom posílám zprávu, že jsem teď inzerátu na brigádu u Elody objevila i na instagramu, resp.na mě vyskočila, tak jsem zkusila nahrát hlasovku a uvidím...kdybys chtěla poslat telefonní číslo, kde na watssapu tu zprávu můžeš nahrát, klidně pošlu. Jen mě to teď tak napadlo dát ti o tom vědět...
@sedmiteckas Moc díky, ale já už odpovídala a jak jsem psala, odmítli mě... Budu ti držet palce, snad budeš mít víc štěstí 😉
@sleepyhobbit promiň, neuvědomila jsem si to. No já si také nefandím popravdě, protože jsem vzkaz nahrála napodruhé, takže poprvé tam ví smazanou zprávu. To není moc dobrý. Ale zkusila jsem. Za to nic.
@sedmiteckas Také by mě zajímalo 🤔