Ahoj holky,
trošku jine téma. Zachvilku jdu do práce, dojiždim daleko, takže budu blokovat naše rodinné auto. A budeme potřebovat mít k dispozici ještě jedno. Takže prosím o vaše zkušenosti na menší auto( ale ne typ Smart, Citigo). Případně máte některá zkušenost s operativním leasingem, jde třeba na rok? To auto bude popojíždět ve městě, žádné velké cestování. Díky
Chtěla bych nové, tak kolem 300tis.
A to se vyplatí na popojíždění po městě funglovka? Není to zbytečný? Hned jak koupíš nový auto, tak ti hodnota klesne raz dva. Co nějaké lepší, ale bazarové? Za 300k koupíš možná tak Fabii v "socko verzi" (na podzim kupovala švagrová) no a je pěkně naštvaná, už ho po cukání v Praze stihla škrábnout, odřít kolo... No hlavně, že musela mít nový 😂
@zuzaaaaa nový jen tak na popojíždění se mi zdá zbytečné, ale jinak co takhle citroen c3. Rozhodně lepší jak punto,clio,atd
@zuzaaaaa operák na rok seženeš v pohodě, měli jsme tak několik aut, ale vyplatí se jen pokud si ho můžete dát nějak do nákladů. Koupila bych si třeba škodu rapid, nějakou předváděčku, nebo klidně roční vůz.
V případě takového rozpočtu bych se vyprdla na funglovku a koupila bych si ojetý, přesto spolehlivý mercedes B 🙂 já jsem touhle značkou rozmazlená a když auto, tak jedině MB. I když třeba ojetinu 🙂 300k je slušný rozpočet.
@leilinka1234 já to pochopila tak, že ale těch 300k nemají hotově, takže i bazarové budou chtít na splátky/leasing...
@martaskaaa já teď nějak nechápu tvůj komentář... Nemyslím to zle, jen nevím, která bije 🙈😀 financování už je na nich. Je pravda, že ojetina se bez hotovosti kupuje hůř 😊
Pokud máte takový rozpočet zkus se podívat na huynday i 20 či i 30.jsou to dobrá auta. Ale jak píši holky jestli to máš jen na Popojížděčky ve městě možná bych radši volila ojetinu. Kvůli poškrábání což ve městech je poměrně časté. Z ojetin do města je dobrý peugeot 207,208. Nebo fabie.
Čus. Nečetla jsem diskusi. Ale jestli chceš levnej novej popojizdak, Radim hyundai. I20 třeba. Začínaj na 220 000. A prej to jsou držáci. ;)
Polo nebo Golfika vyroba 2012-2013, golf vypada porad pekne, doporucuju automat a sezenes za 200 koliku v pohode.
Chtělo by to doplnit informace 🙂 nevíme, jaký máte rozpočet na druhé auto 🙂 můžu poradit super dojíždědlo, ale cenově budu mimo vaší relaci, takže to bude naprosto zbytečný. Operák se "vyplatí" jen lidem, kteří si ho můžou odečíst z daní. Pokud nemáte zbytečné tisíce měsíčně, tak bych si toho nešla 🙂