Asistent pedagoga, Prostějov. Zkušenosti s kurzy přes Scholaservis?

mouse77
28. únor 2020

Zdravím maminky 🙂 . Jsem na RD a přemýšlím nad tímto kurzem přes Scholaservis. Hledam veškeré info, jak to probihala, zda se to da za ten mesic s malým dablikem vse stihnout, jestli jsou hodni a proste vse, co vas kolem toho napadne, ze by to měl případný uchazeč vedet 🙂 dekuji, ze se se mnou o své zkušenosti podělíte

ladyx
17. zář 2022

@mouse77 hezký den, jak jste nakonec dopadla? Já jdu na kurz v listopadu. Poměrně dost infa jsem našla na https://www.emimino.cz/diskuse/kurz-na-asistent...

ivi88
17. zář 2022

@ladyx Já tento kurz dělala v Prostějově na podzim 2019. Přednášky byly zajímavé, závěrečná práce v pohodě a i test jednoduchý🙂)

ladyx
17. zář 2022

@ivi88 děkuji za sdílení zkušenosti. A dělala jste online, nebo celý prezenčně? Díky.

ivi88
17. zář 2022

@ladyx Prezenční, to bylo ještě před covidem🙂))

frankies
13. dub 2023

Ahoj holky, navazuji na diskuzi. Delala jste nebo ted delate kurz asistent pedagoga v Scholaservisu? Kurz probiha online? A jak je to se zaverecnym testem a obhajobou prace? a temata na vypracovani te prace zadaji oni?

kackabis
13. dub 2023

@frankies ahoj, já dělala online od scholaservisu myslím v r. 2021. Bylo to fajn, online výuka, celkem zajímavé a záživné. Bylo to v době kovidu, takže závěrečná zkouška byla také online - přes kameru, jinak myslím tenkrát paní říkala že na tu závěrečnou se schází prezenčně ten jeden den. Bylo to formou toho, že povyprávíš o své závěrečné práci, a potom si vylosuješ (u nás teda nám položila přímo ona) dvě otázky, už nevím z kolika, myslím ze 30 a odpovíš. Témata závěrečné práce byly v nabídce, ale pokud sis chtěla vybrat vlastní, nebyl problém, jen se to musí samozřejmě týkat některé z těch oblastí speciální pedagogiky a prokonzultovat s lektorkou. Potom necháš tu svojí závěrečnou práci vytisknout do kroužkové vazby a pošleš na scholaservis. Až jim přijde, oni ti pošlou obratem certifikát

frankies
13. dub 2023

@kackabis Dekuji. Ja prave nenasla informace, jestli zkouska probiha take online nebo prezencne. Je to tezke, da se to zvladnout v pohode?

kackabis
13. dub 2023

@frankies bylo to úplně v pohodě, ty lektorky jsou moc fajn 🙂

aneta15
13. dub 2023

@frankies já si ho dělám aktuálně. Tema Ti dají vybrat nebo si můžeš zvolit i vlastní. Dělám ho s dítětem za zadkem. Jako není to úplně zadarmo, musim se na tu ústní učit. Ale přednášky jsou moc zajímavé

aneta15
13. dub 2023

@frankies otázek k ústni zkoušce je 48. K pisemne 58. Závěrečná práce je teorie na 6 A4 a praxe + závěr na 3 A4

frankies
16. dub 2023

@aneta15 Takže je to celé online formou? Koukala jsem, ze nejblizsi ted je 19.4. Ja mam vsechny mesta, kde nabizeji kurz docela daleko.

aneta15
Autor odpověď smazal
Zobraz
aneta15
16. dub 2023

@frankies ano, vše je on-line