Zdravím maminky 🙂 . Jsem na RD a přemýšlím nad tímto kurzem přes Scholaservis. Hledam veškeré info, jak to probihala, zda se to da za ten mesic s malým dablikem vse stihnout, jestli jsou hodni a proste vse, co vas kolem toho napadne, ze by to měl případný uchazeč vedet 🙂 dekuji, ze se se mnou o své zkušenosti podělíte
Ahoj holky, navazuji na diskuzi. Delala jste nebo ted delate kurz asistent pedagoga v Scholaservisu? Kurz probiha online? A jak je to se zaverecnym testem a obhajobou prace? a temata na vypracovani te prace zadaji oni?
@frankies ahoj, já dělala online od scholaservisu myslím v r. 2021. Bylo to fajn, online výuka, celkem zajímavé a záživné. Bylo to v době kovidu, takže závěrečná zkouška byla také online - přes kameru, jinak myslím tenkrát paní říkala že na tu závěrečnou se schází prezenčně ten jeden den. Bylo to formou toho, že povyprávíš o své závěrečné práci, a potom si vylosuješ (u nás teda nám položila přímo ona) dvě otázky, už nevím z kolika, myslím ze 30 a odpovíš. Témata závěrečné práce byly v nabídce, ale pokud sis chtěla vybrat vlastní, nebyl problém, jen se to musí samozřejmě týkat některé z těch oblastí speciální pedagogiky a prokonzultovat s lektorkou. Potom necháš tu svojí závěrečnou práci vytisknout do kroužkové vazby a pošleš na scholaservis. Až jim přijde, oni ti pošlou obratem certifikát
@mouse77 hezký den, jak jste nakonec dopadla? Já jdu na kurz v listopadu. Poměrně dost infa jsem našla na https://www.emimino.cz/diskuse/kurz-na-asistent...