Maminky, prosím, neznáte nějaké stránky (např. Hipp, Sunar, Pampers, Aviril apod), kde se dají získat vzorečky??? Děkuji moc, Hanka 🙂
Co se týká kosmetiky pro naše budoucí miminko, ja jsem si zadala o vzorky kosmetických přípravku pro miminko v lékárně, kam chodíme hodně často. Jiz jsem vyzkoušela celou linii Mustela a Beopathen. Vzdy mi přidají i neco pro me ( krém na strie, na obličej...). Zkus se poptat v nejake vasi lékárně.
Vzorky pampers, vlhčenych ubrousku, prsnich kojicich vlozek apod. jsem dostala v boxu pro těhotné od me soukromé gynekolozky. Myslím si, ze pokud se poptas i v obchode s věcmi pro miminko, určitě nekteré vzorky tez mají. Koukám, ze budes mít srpnové miminko jako ja 🙂 Hodne stesti 🙂
Dříve se daly získat vzorečky na dost webových stránkách typu Hipp, Hami...jenže všude se šetří. Letos sem získala vzorečky už jen od Hippu. A to např Nestlé na webu uvádí a přímo mi také bylo sděleno, že vzorečky kaše a mléka(a samo, že brožurky) zasílají děťátku ve 4.,6. a 8. měsíci věku. A prd. Pouze zhruba ve 4. měsíci přišly od Nestlé nějaké reklamy a jinak nic. Za dcerky byly super vzorky a dárečky od Hippu, Hami, Nestlé a možná i jinde(pominu těhu a porodní kufřík+od zdrav. pojišťovny).
Vzorek Bepanthen masti na opruzeniny zdarma: http://www.bepanthen.cz/cs/zarudnuti-zadecku/za...
Zkus se zeptat v lékárně, tam mívají plno vzorečků.