Ahoj, zajimalo by me od kolika stupnu se zacina pouzivat zimni fusak? Slysela jsem, ze kdyz si ja vezmu zimni bundu, tak mam dat fusak, ale jsem pomerne zimomriva a dcerka ma spis radsi chladek...
Diky moc za rady 😉
Kacka79, koukam, ze mame stejne stare deti 🙂 No ja prave myslim, ze kdyz uz zacina i chumelit, kort u nas na Vysocine, ze by bylo taky na case 🙂
jéé, to je dobrý. No až bude mráz, přidám ještě bundičku - my trpíme na potničky, takže oblíkáme spíš míň..ale fusak se dneska osvědčil, Filípek pořád hladil ten flauš 😉
Hmm, tak to bych ho taky už asi měla vyhrabošit. Zatím jsme používali tenoučký autosedačkový fusáček a na to larisku. Ale dneska asi bude pěkná zima - a nevypadá to, že by se počasí už letos zlepšilo ☹ (a já tak miluju léto, chjo).
já bych taky zimu zrušila...
Tak my jedeme za chvíli na nákup, tak prubnu fusáček, jsem na to zvědavá, jak se v něm malý bude líbit 🙂
ahojky holky, tak jsem vcera objednala fusak od emitexu , ten combi 3 v 1. no jsem zvedava,jestli se nam vejde do kocaru... snad jooooo 🙂
Tak já jsem už na fusak najela. Přijde mi, že do tohodle počasí je pro dítě daleko příjemnější být míň navlečené a v teplém fusaku než mít na sobě tisíce vrstev a navrch v kočáře flísovou deku.
ja vrazila fusak do cistirny a uz se tesim, jak do nej Nelusacka vrazim 😵 mam i kombinezku, ale kdyz si to prevedu na sebe, musi to byt uplne prijemny, byt min oblecena a pak v mekkem prijemnem teplem pelisku 😵
Tak my s fusakem jezdíme už asi 14 dní-jak jsem vytáhla teplejší bundu, malej šel do fusaku. Taky máme ten kombi od emitexu, a je teda teplej jako blázen! Kolikrát malýmu závidím, jak si tam pěkně v teploučku hoví a já ho ve větru a sněhodešti tlačím v kočáře 😒 😉
Jééé, my máme taky od Emitexu, jsem si nebyla úplně jistá značkou nebo spíš kvalitou a tak jsem ráda, že ho nás má víc. My zrovna jdeme na prochajdu, tak ho vyzkoušíme, jen nevím, jak malou obléct do něj. Jestli stačí jen punčošky a bodýčko s mikinou?
jé, jsem ráda, že máte s Emitexem dobré zkušenosti, mám v plánu ho pro našeho malého taky koupit
Ahojky holky, tak mi máme taky fusak Emitex (koupili jsme ho před 14 dny) a doteď jsem ho ještě nepoužila. Oblékala jsem malého do několika vrstev a byl to fakt horor ho do všeho obléct. Zítra vyrážíme s fusakem, tak už se těším
No já jsem taky ráda, že už jezdíme ve fusaku, jen mám fakt problém s vrškem, nevím, jak jí obléct vršek, aby jí nebyla zima, když jí vlastně kus hrudníku kouká z fusaku (ještě jí nezakukluju úplně, to ještě není potřeba si myslím)
Ahoj, taky plánuju koupit fusak od Emitexu.. zatím jsem také oblékala do více vrstev... nemáte tip na nějaký dobrý e-shop (kde je třeba v akci)???
Potvrzuji Emitex je super, krásný a příjemný...
martik28,
my máme Emitex z Mimibazaru za necelých 1.000,-Kč i s poštovným a byl hned skladem, některé kombinace skladem nejsou, musí se objednat a to se čeká...
Myslím, že už se tu e-shopy na fusak Emitex v nějaké diskuzi probírali.
Nebo zkus zadat na Seznamu do vyhledávače na Zboží fusak Emitex a srovnat si ceny od nejlevnějšího...A doporučuji ten kombi, jelikož ho používáme i do autosedačky a nemá to chybu.
Ahojky, našla jsem na www.tulipanek.cz fusak od emitexu 3v1 za 580,-
mrkněte se!
Tiež sme maximálne spokojní s Emitex fusakom.
martinka24,
koukala jsem na ten odkaz i na to, co dotyčný nabízí na Mimibazaru-je fakt, že cena super, už taky na MMB odpovědělo asi 80 zájemců, ale nikde tam není uvedená kolekce a letošní to rozhodně není. Ten co máme my jde prodloužit a užít i ve sporťáku.
Je to tento:
Hmm, tak já ho tedy taky asi koupím.Holky je nějaký rozdíl mezi fusakem a nánožníkem.Jako myslím, jestli by mi nestačil jen nánožník?A mám kupovat fusak i nánožník?
Domino, tak my máme fusak, mimochodem od Emitexu 😀 a máme ten 3v1 a buď si z něj udělám krátký do kočáru nebo do autosedačky a nebo k němu připnu ten nánožník a fusak si tím prodloužím a můžu ho použít pak do sporťáku... takže já bych rozhodně koupila buď 3v1 a nebo fusak a nánožník zvlášť 😎
Holky, taky jsme s Emitex fusakem combi moc spokojeni. Za dobrou cenu je www.mimibazar.cz/roman. Kupovala ho tam kamoska a poho.
Jo a my ho máme normálně z krámu a dali jsme za něj 1190,- ale přišlo mi to oproti jiným značkám v pohodě cena. Kámoška má asi za dva litry a rozdíl v nich teda moc nevidím 😲
Ahoj Maminky,
na Modrém koníkovi si všechny těhulky, maminky a snažilky společně vytváříme knihovničku pojmů a zkušeností kolem všeho mateřského 🙂
Dnes v ní přibyl i článek na téma Fusaky a proto bych Vás ráda poprosila, zda byste mohly své zkušenosti s fusaky (jaká značka, cena, materiál, kvalita atd.) napsat k článku https://www.modrykonik.cz/fusaky .
Některé maminky mohou shánět informace o fusacích, jejich využití, popř. kolik je dobré si jich pořídit pro dítě a na jaké období atd. a vy jim s tím můžete velmi pomoci 🙂
Děkuji Vám a přeji krásný den!
Janča
Ahojky lenycka, tak já ho nasadila dneska.. má být hnusně a radši ho mýň oblíknu a šoupnu do fusaku - takže dneska měl body s dlouhým, punčošky, tepláčky a mikču a ten fusak a bylo to ok..