Prosím, prosím.... Neví některá z vás, kde seženu zimní botičky velikosti 16?
koukala jsem na Froddo Prewalkers, začínají na 19.Chodí to dítě samo bez opory nějakou větší vzdálenost ? Taky záleží jakou má nožku. Takhle naslepo moc neporadíme.
v profilu máš 4 leté dítě...to snad nemá velikost 16 😲 kolik je délka takové nožky vel. 16?
tak to má asi pro jiné, čtyřleté dítě už asi nějaké boty mít bude.
@nafuka no to asi jo, ale jiné v profilu nemá, tak mě to jen zaujalo 😉
@nafuka podle mě je v této velikosti problém každá bota, ne potom zimní. s touto velikostí děti nenosí nic nebo různé capáčky
asi by odpovídalo, že 4 leté dítě má nohu 16cm, ne vel. 16
Máme celoročky vel.16 zn. elefanten, ale mám je už po synovi (má 6), takže aktuálně nevím, jak to s velikostmi mají.
A musí mít botičky? Chodí už dítko? Že by se to dalo vyřešit nějakýma válenkama a hrubšíma ponožkama. Nicméně do budoucna to možná taky budu potřebovat vědět, tak se ráda dozvím, kde takové malé zimní botičky sehnat 🙂
Omlouvám se, že píší až teď. Holčine je 13mesicu a sama chodí. Nožku má velkou 9,8cm. Ptala jsem se už v několika obuvich, lékárnách, proto to zkouším ještě tady.
No ja mela prvni snehulky vel 20/21 a stelku meli nejakych 11-12cm ;) tak to by urcite mit mohla. Byly to Demar
dcera měla nejmenší myslím 18, ale ne zimní a byly fakt pidi. kde jsi vzala, že by jsi potřebovala vel.16? myslím, že vel.19 už v klidu koupíš a pokud jak píše pajounek má 20 stélku 11cm, tak by to neměl být problém vyřešit 🙂
Já jsem třeba před dvěma dny koupila malému, ale samozřejmě jenom pro legraci, bačkůrky ve velikosti 16 a to dokonce v Tescu a za stovku ;) Nejsou to capáčky, prostě klasické bačkůrky. Takže se určitě dá koupit i tak malá velikost, ale botičky, tak u těch pochybuji. Nejmenší bude fakt asi ta 18-tka.
Děkuji, paní co jí měřila nožku v obuvi, tak mě to říkala. Mrknu na ty Sněhulky a uvidíme.
Dcera měla první botky nejmenší vel.17 a to je měla o číslo větší. Ale musela jsem do speciální obuvi pro děti (u nás jich je tu několik), vybírala z 3 typů bot (víc v té velikosti neměli) a nechala tam skoro 1400,-.. Ale bylo to potřeba, lítala jako divoch, ale je holt Popelka i dnes 3,5 roku a vel. bot 23/24
#petronilkaa koupila jsem už také 17 ale jsou jí větší. Holt se nedá nic dělat. Je to takový drobek ☺
Koukněte na stránky Plná peněženka 🙂 mají tam spoustu eshopů s věcma pro děti...já tam nakupuju ráda, protože mají velký výběr a nemusím běhat po obchodech a jednou z výhod je, že mi vždycky vrátí procenta z nákupu.
Myslím,že velikost 16 neseženeš,dělají je většinou až od 18,19.Velikost 16 budou jedině tak nějaké zimní návleky.Při této velikosti výrobci nepředpokládají,že dítě chodí.Tudíž nepotřebuje boty.