Dobrý den maminky,
chtěla bych se zeptat,jestli některá z vás má zkušenosti se Zazu plyšáky kteří mají bílý šum+ 4 melodie a spouštějí se při brekotu miminka. Zvažují totiž jestli koupit My Hummy medvídka či levnější verzi a to právě Zazu plyšáka.
Předem děkuji za komentáře
@gabule07 O My Hummy medvídkovi už tu nedávno diskuze proběhla. Já koupila My Hummy nejlevnější verzi z druhé ruky, i tak stála 700 Kč. 😒 Má 4 zvuky, melodie nemá, v porovnání Zazu zvířátko má 2 zvuky a 4 melodie. Cena 800 Kč za Zazu zvířátko je taky parádní, ale kdyby to splnilo svůj účel, tak to jsou podle mého dobře investované peníze. Mobil bych miminku do postýlky nedala.
My ještě nemáme vyzkoušeno, až v červenci. 🙂
Možná bych se ještě zeptala, jestli má někdo zkušenosti, zda má třeba smysl vzít si medvídka již sebou do porodnice? Pamatuji se, když se mi narodila první dcera, tak v porodnici v noci vůbec nespala a aby nebrečela, musela jsem ji půlku noci pronosit v náručí. Tak mě napadlo, kdyby druhé dítko bylo stejné, že by to mohla být i dobrá pomůcka do porodnice. Samozřejmě nechci rušit jiné maminky a miminka, ale byla jsem v porodnici 10 dní a velkou část na jednolůžáku, tak tam se to dá.
@gabule07 Rozumím argumentu s telefonem, ale pokud máš nějaký starý telefon stáhneš apku na bílej šum a pak dáš do režimu letadla tak dítě nemuže jakkoliv ovlivnit. Já mám jeden takovej starší krám na tohle v záloze
@lovely_creature Jo takhle 🙂 přece jen ale zvažuju nějakého toho plyšáka, i když nejsou nejlevnější.
@gabule07 telefon je jen alternativa plyšáka, protže semi neche utrácet
hodně typů šumu jsou na youtube -a každé dítě může mít oblíbený jiný (naše nejstarší dcera měla nejraději vysavač...nejmladší zase šumění moře)...
https://www.youtube.com/channel/UCydcIk1rty48AP...
já měla šumění moře nahrané na starém mobilu. za mě je tohle vyhazování peněz.