Ahoj,chtěla bych si pořídit zavinovačku Lodger wrapper 2v 1,které jdou použít i jako deky.Nemáte některá zkušenost?Nejsou zrovna levné,ale materiál myslím za to stojí.Jen nevím,zda bych si měla pořídit cotton,která je jen do 5měs. a letní nebo fleece,ta už je do tří let.Ale to už zase v zimě zavinovačku moc nevyužiju,to už budu mít prcka ve sportáku.Nebo co myslíte maminy?
No já bych si nejradši koupila i ten fusak a obě deky,mají krásný barvy🙂Ale je pravda,že my na léto asi využijeme ty letní,na zimu už je asi do zavinovaček dávat nebudeme.Koukám,že máme termín kousek od sebe🙂
jojo, taky ted koukam, ja se taky rozhodovala mezi tou mensi a vetsi, ale asi pujdu do te mensi, do barvy lagoon, jelikoz cekame kluka 🙂
Taky se mi wrapper strašně líbí a taky nevím, který. Ale asi spíš taky ten cotton. Jenom jsem ho neviděla ve skutečnosti a podle fotek na netu nemůžu poznat - to je uvnitř bavlna a zvenku fleece, nebo celý bavlna? Nevíte někdo? díky
u cottonu je vsude bavlna, i ten vnitrek maji moc hezky udelany..
verisek, díky, mi to právě podle těch fotek připadlo zvenku chlupatý jak fleece, tak mě to zmátlo
Já ji viděla ve skutečnosti,uvnitř je bavlna a navenek samet nebo něco takovýho.Viděla jsem tu fialovou barvu a je fakt úžasná..A na obrázku se mi líbí ještě ta čevená..
cervena je moc hezoucka, jsou fakt krasny vsechy..
nevite jestli se prodavaj v kamennych obchodech? ja je videla jen na netu..
verisek, určitě se prodávájí, když mají bunker, ten jsem před Vánocema zahlídla, tak snad bude i wrapper, ale tehdy jsem se na to nějak nezaměřovala.
ahoj, my ji mame a jsme moc spokojeni. balim doma, pouzivam i jako deku. mame bavlnu, je moc prijemna. doporucuju!!!!! máme i lodger bunker fusak a taky velká spkojenost. 😎
my mame sedivou, je to takovy mysi kozisek a mame ji z netu 🙂
nejaka cerstva skusenost s touto zavinovackou? 😕
http://www.prodeti.cz/kategorie/detsky-pokoj/za... nyní v akci 🙂
ahoj, ja mam v planu ji taky koupit, asi tu mensi variantu, kamoska ji ma, pouzivala ji do kocarku misto deky a pak do ni malou i zabalila, moc mi ji doporucovala.. sice nejsou levne, ale myslim, ze se vyplati, ted si koupila i fusak na zima a pry je taky paradni