Zavinovačka na spinkání, jakou doporučíte?

maly_piskotek
9. srp 2015

Holky jakou doporučíte zavinovačku, malého si přineseme domů cca koncem srpna. Přemýšlela jsem nad něčím takovým: http://www.ondalek.cz/produkt/lodger-zavinovack... nebo spíše takovou jakoby velkou plenu http://www.ondalek.cz/produkt/lodger-multifunkc... ? Co myslíte, jakou máte zkušenost? Díky

syrecek01
9. srp 2015

Měli jsme SwaddleMe a naprosto super...

ducik
9. srp 2015

@maly_piskotek ze zacatku bych volila vyzkoušet na takové te velké plinove osusce, jestli vůbec zavinuti snese. Mnoho dětí to miluje a hodně taky nesnáší 😉 pak je škoda mít doma drahou zavinku za stovky peněz a zbytečně. Stejně nebude na zavinovani počasí 🙂

marketnieuw
9. srp 2015

mne se dobre zavinovalo do deky JJ Cole - a slouzi i jako normalni deka, takze to nejsou vyhozene penize, kdyby to miminko nesneslo

leikkka
9. srp 2015

já zavazovala do klasické osvědčené zavinovačky po dobu 6ti nedělí, pak jen chvíli jsme měli rychlozavinovačku a pak už spací pytel.

olusenka
9. srp 2015

Měla jsem zavinovačky na suchý zip, ty rychlozavinovačky 2 kusy, u dcery jsem si ještě další 2 pak půjčovala, pač to zvládla děsně poblinkat. U ní jsem měla i tu Swaddle Me, ale dokázala se z toho v pohodě vyvlíknout ještě v porodnici, takže jsem ji brzy prodala. Od 4 měsíců spali oba ve spacím pytli.

jitavrtule
10. srp 2015

měli jsme zavazovací Outlast, ale malá si z toho hned od příchodu z porodky vždycky zvládla vykutat komplet vršek (ruce, hrudník) a pak z ní dost rychle vyrostla a vykopávala i nohy. Zavinování do kukličky nesnáší, potřebuje prostor. Od necelých 2 měsíců spí v spacím pytlíku, v tom je spokojená a nevykope se.

http://www.ondalek.cz/produkt/dita-tabor-zavino...

petrasipkova1
10. srp 2015

já zavinovala první týden do klasické zavinovačky po mně, potom to malá začala nesnášet, cukala sebou, dokud jsem jí nerozvázala, teď spí se mnou pod peřinou, nebo u sebe v postýlce pod rozdělanou rychlozavinovačkou, teď v těch vedrech jen pod plínkou.

kaalla
10. srp 2015

Ja bych nekupovala nic extra drahého dokud nevíš, jestli to miminko vůbec snese. Naše malá nesnesla svázané ruce, ty vždycky musela mít venku. Zavinovala jsem jen první měsíc, potom že všech zavinovacek vyrostla a vykopavala se ven. Naštěstí se zavinky co mám dají využít i jako deky.

ema_s
24. srp 2015
Uživatel ema_s je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ema_s.

Já koupila nejdřív Nursery Time, jsou levné a vyzkoušela jsem, jestli mi v tom bude chtít být no a pak jsem pořídila zavinovačku Lodger a od nich pak i spací pytel a se vším jsem byla spokojena