Weleda, jaké máte zkušenosti? 🙂

lenca222
27. kvě 2015

prosim, chci se optat, jak jste spokojené s kosmetikou weleda, nebo jakou by jste mi doporučili, na prvni dceru jsem měla johnsons baby a nebyla jsme spokojená,ale vim, že to je o názoru, děkuji 🙂

shine2015
27. kvě 2015

My měli mesickovou směs do koupele a olej a paráda...a máme i do zimy krém, zatím jsme ho nepoužili, ale vypadá dobře. V nemocnici mi ji doporučila sestricka , říkala,ze všude cpou Johnson , ze maji reklamy atd i dealery ale ze weleda je perfektní. A byla, pro nás teda.

kisa01
28. kvě 2015

Od narození používám na děti na mytí těla i vlásků Weleda měsíčkový sprchový šampon a máme i měsíčkové rostlinné mýdlo a měsíčkový kojenecký olej na mazání po koupání. A velká spokojenost.

zo_ja
29. kvě 2015

Jen tu nejlepší. Kojeneckou kosmetiku jinak nepoužívám Johnson aj. jsou děsné chemie, reklama. Většinou vystačím s běžnýma věcma bez přídavků: vazelína, olejíček, bylinky, ale když už něco, tak Weledu - kupuju až potřebuju, a i když je dražší, vydrží dlouho, je fakt příjemná, voňavá a funkční.

gepe
29. kvě 2015

@lenca222 21 mesicu krem na zadecek, od 3 mesice koupelove mleko, olej na telo, dodnes na cesty taky sprchac s samponem v jednom, mydlo. Zkusili jsme ji jine znacky na zadecek a u vseho ji prtka zacala vzdy ruzovet ci cervenat. Pouzivali jsme i na mazani pupku v tehotenstvi, na prsa pri kojeni, i na vlasy, kdyz mi zacaly po 5ti mesicich po porodu vyypadavat, vcetne relax masaz oleje. Nase na welede vyrostla od miminka az do dnes 🙂 i kdyz na koupani standardne nyni pouzivame biodermu.

teraolli
29. kvě 2015

Weledu používám na dceru od narození už 6,5 měsíce a naprostá spokojenost. Používáme krém na zadeček, tělový olej, tělový krém a koupelové mléko. Nikdy neměla žádné pupínky a ani opruzeniny. Za nás nejlepší kosmetika 😉 .

liska01
29. kvě 2015

Měsíčkový kojenecký krém na zadeček je nejlepší, vždycky když mám pocit, že by se mohla malá oprudit máznu a je dobře. 🙂

lucyp13
29. kvě 2015

jen tu nejlepší🙂 používáme krém na zadek, koupelnový olej a sprchový šampon a vše super, vyhovuje. Cena je sice vyšší ale zase si za kvalitu ráda připlatím, bývají na tuto kosmetiku dost akce bud v rossmanovi nebo globusu, popř. na biooo.cz

kocour1
29. kvě 2015

Já mám druhé dítě a u obou mám velmi dobré zkušenosti s bepanthenem na zadeček běžně, na opruzeniny pak sudocream, nebo imazol, na tělíčko s olejíčkem od Hippu, šamponem a mýdlem od Avonu - dětská řada, vlhčené ubrousky zelené huggies a plenky pampers zelené🙂....

lasicek
29. kvě 2015

Máme olej a koupel. Olej hodně vysušoval, tak jsme ho přestali používat.

kacatka
29. kvě 2015

weleda je úžasná, já teda mám pro malýho hlavně krém na zadeček, ten je opravdu luxusní. Pak používám ještě z kosmetiky klorane a to sprchový a mycí gelík. Ten je taky super, hlavně dobrá cena a je ho 500ml - což je super a krásně voní 🙂 Takže určitě doporučuji weledu nebo klorane - to jsou špičky na trhu 🙂

zlutapampeliska
7. črc 2015

Ja Wledu pro syna pouzivam uz asi skoro rok, je mu ted rok a pul. Mesickovou radu si nemuzu vynachvalit... Obcas mu ji kradu i ja, kdyz se ve vane chci rozmazlit. 🙂

frankie
7. črc 2015

Já používala na oba kluky Weledu do roka, pak jsem přešla na Bübchen z Německa.

janawei
8. črc 2015

U nás je s Weledou maximální spokojenost! Používám ji pro sebe, takže jsem to měla s volbou pro prcka jednoduché 😉 . Používáme Měsíčkovou kojeneckou koupel, Měsíčkový kojenecký krém na občasné opruzeniny (na doporučení budu testovat i na potničky, které se mu teď v těch vedrech trošku vyrazily) a Zklidňující tělové mléko a krém. Na nic nedám dopustit - složení skvělé, jemné vůně a všechno funguje tak, jak má!