prosim, chci se optat, jak jste spokojené s kosmetikou weleda, nebo jakou by jste mi doporučili, na prvni dceru jsem měla johnsons baby a nebyla jsme spokojená,ale vim, že to je o názoru, děkuji 🙂
Od narození používám na děti na mytí těla i vlásků Weleda měsíčkový sprchový šampon a máme i měsíčkové rostlinné mýdlo a měsíčkový kojenecký olej na mazání po koupání. A velká spokojenost.
Jen tu nejlepší. Kojeneckou kosmetiku jinak nepoužívám Johnson aj. jsou děsné chemie, reklama. Většinou vystačím s běžnýma věcma bez přídavků: vazelína, olejíček, bylinky, ale když už něco, tak Weledu - kupuju až potřebuju, a i když je dražší, vydrží dlouho, je fakt příjemná, voňavá a funkční.
@lenca222 21 mesicu krem na zadecek, od 3 mesice koupelove mleko, olej na telo, dodnes na cesty taky sprchac s samponem v jednom, mydlo. Zkusili jsme ji jine znacky na zadecek a u vseho ji prtka zacala vzdy ruzovet ci cervenat. Pouzivali jsme i na mazani pupku v tehotenstvi, na prsa pri kojeni, i na vlasy, kdyz mi zacaly po 5ti mesicich po porodu vyypadavat, vcetne relax masaz oleje. Nase na welede vyrostla od miminka az do dnes 🙂 i kdyz na koupani standardne nyni pouzivame biodermu.
Weledu používám na dceru od narození už 6,5 měsíce a naprostá spokojenost. Používáme krém na zadeček, tělový olej, tělový krém a koupelové mléko. Nikdy neměla žádné pupínky a ani opruzeniny. Za nás nejlepší kosmetika 😉 .
Měsíčkový kojenecký krém na zadeček je nejlepší, vždycky když mám pocit, že by se mohla malá oprudit máznu a je dobře. 🙂
jen tu nejlepší🙂 používáme krém na zadek, koupelnový olej a sprchový šampon a vše super, vyhovuje. Cena je sice vyšší ale zase si za kvalitu ráda připlatím, bývají na tuto kosmetiku dost akce bud v rossmanovi nebo globusu, popř. na biooo.cz
Já mám druhé dítě a u obou mám velmi dobré zkušenosti s bepanthenem na zadeček běžně, na opruzeniny pak sudocream, nebo imazol, na tělíčko s olejíčkem od Hippu, šamponem a mýdlem od Avonu - dětská řada, vlhčené ubrousky zelené huggies a plenky pampers zelené🙂....
Máme olej a koupel. Olej hodně vysušoval, tak jsme ho přestali používat.
weleda je úžasná, já teda mám pro malýho hlavně krém na zadeček, ten je opravdu luxusní. Pak používám ještě z kosmetiky klorane a to sprchový a mycí gelík. Ten je taky super, hlavně dobrá cena a je ho 500ml - což je super a krásně voní 🙂 Takže určitě doporučuji weledu nebo klorane - to jsou špičky na trhu 🙂
Ja Wledu pro syna pouzivam uz asi skoro rok, je mu ted rok a pul. Mesickovou radu si nemuzu vynachvalit... Obcas mu ji kradu i ja, kdyz se ve vane chci rozmazlit. 🙂
Já používala na oba kluky Weledu do roka, pak jsem přešla na Bübchen z Německa.
U nás je s Weledou maximální spokojenost! Používám ji pro sebe, takže jsem to měla s volbou pro prcka jednoduché 😉 . Používáme Měsíčkovou kojeneckou koupel, Měsíčkový kojenecký krém na občasné opruzeniny (na doporučení budu testovat i na potničky, které se mu teď v těch vedrech trošku vyrazily) a Zklidňující tělové mléko a krém. Na nic nedám dopustit - složení skvělé, jemné vůně a všechno funguje tak, jak má!
My měli mesickovou směs do koupele a olej a paráda...a máme i do zimy krém, zatím jsme ho nepoužili, ale vypadá dobře. V nemocnici mi ji doporučila sestricka , říkala,ze všude cpou Johnson , ze maji reklamy atd i dealery ale ze weleda je perfektní. A byla, pro nás teda.