Vyztužená zavinovačka, doporučte

bru_cka
21. zář 2017

Ahoj holky,

vybírám zavinovačku pro mimčo, které se nám má narodit na začátku prosince, chtěla bych tedy nějakou teplejší.
Často mi skáčou tyto tři:
Little angel - outlast https://www.littleangel.cz/product/detsky-texti...

a nebo

Emitex - http://www.emitex.cz/cz/menu/76/produkty/ostatn...

Jedná se o zavinovačky s vystuženými zády. Jste s nimi spokojené? Nebo byste doporučili jiné?
Jen dodám, že už mám slabší a středně silnější rychlozavinku (poděděnou).

Děkuji za Vaše rady a postřehy

gnozka
21. zář 2017

Po zkušenosti u prvního jsem se rozhodla koupit druhému zavinovacku od Evy Kiedronove . Polovysypanou perinku . Da se dat do kočárku , do postylky a pod . Mrknete na to .

hanih
21. zář 2017

Já bych zůstala u těch zavinovaček, kde se stáhnou jen ručky, nožíčky zůstanou volné, případně bych vybrala takovou rychlozavinovačku, kde spodní část není zúžená. Když jsme s dcerou jezdily na kontroly s kyčlemi, doktor nás varoval, že zavinovačky jim neprospívají, a to i u dítěte, které s nimi nemá potíže - nožičky jsou stažené k sobě a dítě je nemůže mít ve správné poloze. Myslím, že zrovna ta první, co máš uvedenou je na kyčle ta nejhorší, protože se stahuje i dole.

pucmelinka
21. zář 2017

Ja mela tu od little angel a byla jsem spokojena...ovsem my ji pouzivali jen necely mesic,malej se z rychlozavinovacky ve 14 dnech vykopal,v tehle vydrzel o chvilku dele...

verdos
21. zář 2017

My jsme si vystačili s úplně obyčejnými rychlozavinovačkami. Vyztužená záda jsem použila jen u návštěv, které se bály miminko držet, jinak jsme to ani nepoužívali a měli jsme to vyndané. Aby mimčo bylo v teple, tak jsem mu oblékala ještě vrstvu navíc - např. do overálku.

smudlinka24
21. zář 2017

Taky doporucuji perovou perinku, mam dve na stridani, jsou miminkum strasne pohodlne a dobre v nich usinaji, navic se nemusis bat slehnuti hlavicky! Mam i rychlozavinky, ale v tech mala uz byt nechce.

tervi
21. zář 2017

Doporučuji tu od LA. Měli jsme ji do 4 měsíců. Z těch rychlozavinovaček holka rychle vyrostla a čouhaly jí nohy.