Zdravim, maminky, porad dumam, jestli nasemu mladeti koupit prechodovou kombinezu, tj. neco na chladnejsi podzim, popr. mirnou zimu. \libi se mi takove ty chlupate 😀, takze me to laka. Na druhou stranu mame oteplene kalhoty i prechodovou bundicku, tak resim, jetsli to ma vubec smysl a jestli ji vyuzijeme. Jak to bylo u vas? Jake ma vyhody, nevyhody? Diky za odpovedi.
využila jsem, neměla jsem ráda kalhoty+bundu, pže to dětem vylejzalo, kombinéza mi přišla mnohem pohodlnější a praktičtějí 😉
souhlasim s levaduli 😉 😉 , bylo to nejrychlejsi a nejjednodussi na oblikani i svlikani 🙂
taky jsem využila maximálně a u druhého to udělám stejně tak🙂
to teď řeším taky, popravdě jsem už přechodovou bundu objednala. Vel. 74 na teď a na říjen. Pak mám kombinézu teplou 80 na rok. Malému je teď 8 měsíců, nesedí, tak uvidím, jak bude bundu snášet. Já to kupuju po jiných dětech, ne nové, tak to tolik nemrzí, ale jako nové, a pak to zase prodám. Já bych ji vzala.
Vzhledem k tomu že máte půlroční dítko a v kočárku vám nejspíš ještě bude ležet,myslím že mírnější kombinézu užijete víc než moc teplou.nezapomeňte že budete mít ještě fusak.my si loni vystačili s teplejší chlupatkou,fusak a když nastali vetší mrazy tak jsem dala ještě teplou deku.naducanou kombinézu jsme měli a vůbec nevyužili.Jinak jak píšou holky kombinéza je k nezaplacení oproti kalhotám a bundě.
mě to přijde zbytečné, já je měla jen ty kalhoty a bundu...nicméně, kdyby někdo třeba půjčil, tak bych se nebránila, ale kupovat mi to přijde zbytečné, když už bundu i kalhoty máte doma... 😉
Chlupatou kombinezu využijete do fusaku i v zimě, kdlisně kupte🙂
Využili jsme, třeba i v zimě do auta na delší cestu, kdy na pořádnou kombinezu je v autě teplo a bez ní by byla zima. 😉
taky jsme využili u obou dětí, je to pohodlnější než kalhoty + bunda a rychlejší na oblékání
Využívala sem ji hodně. Na mimi jsem měla i bundičky a nevyužila je vůbec a pak prodala. Dokud je mimi ležící v kočárku, tak byla bundička spíš na obtíž a kalhotky též (používali jsme dlouho dupačky a overálky, kalhotky a tepláčky vůbec). Bundičky jsme začali používat, až když malý začal chodit a to bylo v 19 měsících, takže pro další miminko do roka počítám zase jen s kombinézkami. 🙂
kombinéza je praktická, oblíkneš dítě celé a velmi rychle, stejně má plínku, takže nějaké svlékání kvůli čůrání u nás přišlo mezi 2-3 rokem. Ale v tomto nízkém věku určitě kombinézu. Do kočárku jsem tedy měla beraní fusak, takže stačilo jen něco trochu více teplého a malá byla v teplíčku. Přechodovou kombinézu bych využila při rychlém přesunu třeba autem (ale aby zase dítěti nebylo moc horko) k doktorce a tak.
Ahojky. Já měla právě tu chlupatou alá lední medvídek z HM 🙂 Využila jsem ji kdyz Naty byli tak 3 - 4 měsíce. To byl zrovna podzim. Naty nosila na doma dupačky nebo overal a když jsem potřebovala rychle ven, tak jsem ji v tom jak byla navlíkla do medvídka a bylo to 🙂 My jsme ho tedy využili dostatečně.