Neznáte někdo výsledky z časopisu DTest když testovali dětské pleny?
Moc by mě zajímaly výsledky…
Bych se tím moc neřídila. Chodí to tak, že vždycky vyhraje výrobek, jehož výrobce dá největší všimné 🙂
A ja se dTestem docela ridim, myslim, ze jsou jako jedni z mala objektivni. Plenky vysly dosti podobne. Testovalo se jich mnoho. klidne napisu výsledky testu do IP, abych nedělala reklamu a naopak 🙂
@jankadudova Já Dtestu věřím, a ty výsledky by mě dost zajímaly. Můžeš mi je prosím poslat do soukr. zprávy?
mohla bych taky poprosit o výsledky? Moc by mě zajímalo jaké plenky kupovat 😉
@jankadudova I mně, prosím. Děkuji. 🙂
@jankadudova můžeš poslat i mě? Moc díky 🙂
@jankadudova mnoho jich tam prave neni, napriklad uplne chybi zastupce bile rady Pampers premium care a i jine.
dTest odebirame uz dost dlouho na to, abychom ho brali s rezervou a ne jako mantru, nacez nelze ani rict, ze by byl objektivni v mnoha testech.
Podle me ty vysledky sem muzes textove dat a rozhodne tim zadnou reklamu delat nebudes.
@jankadudova muzu taky poprosit 😉
@jankadudova Mohu take poprosit o vyskledek, dekuji
@jankadudova mohu také poprosit
@gepe No prijde mi,ze tam chybi asi jen ty bile Pampersky,pocitam,ze vybrali active baby jako zastupce. Kazdy at veri cemu chce,ale pokud chci vysledek testu,tak u nas jedine dtest. Za me.
@jankadudova Díky moc!!!
Holky,poslu behem vecera🙂 dijy
@jankadudova muzu taky prosim poprosit. Moc dekuji🙂
Ahoj, mohu taky poprosit? Děkuji
Ahoj, mohu také poprosit o výsledky? Děkuji.
@jankadudova ahoj můžu také poprosit o zaslání? díky 🙂
@jankadudova můžu taky poprosit? Děkuji!
Které vyšlo nejlépe? Mě na Dtestu vadí, že testují značky výrobků, které vůbec neznám :(
@jankadudova Mohla byste mi taky, prosím, do IP poslat výsledky testu. Děkuji.
Muzu taky poprosit? Dekuju
Muzu také poprosit? Dekuji.
@jankadudova Mohla bych také poprosit o výsledky? Děkuji 🙂
od jisté doby mi přijde, ze dTestu se nedá věřit... kolikrát tam určitý výrobek propadne jen kvůli tomu, že nevezmou v potaz nejakou maličkost nebo naopak zveličují něco a nezahrnou jiné...
@chris_n tak 🙂 metodika testu je dobra, ale nejednou srovnavaji hrusky se svestkama apod. a v tom ja vidim tu neobjektivnost. Napr. nas kocar je dle dTestu trojkombinace, coz neni pravda a je s trojkombinacemi porovnavan, nektere veci zcestne v testu napr ze nelze polohovat sportovni sedacku do lehu aj. A takovych hruskosvestkovych testu veci je vicero skrz ruznou skalu produktu.
@gepe Nerikam, ze vždy je to všechno dokonale. ale zrovna ty plenky se hodnotily podle me dobře. Není asi dobře, delat z testu mantru, ale na druhou stranu se clovek muze alespoň inspirovat, pripadne vyzkoušet. Netreba kupovat vždy jen to nejdrazsi apod. Kazdeho vec 😉
http://www.abena.cz/dokumenty/test-detskych-ple...