Ahoj, nechci kupovat prebalovaci pult, ale pouze komodu, na kterou bych dala prebalovaci podlozku. Jak vysokou komodu mate? Koukala jsem v ikey na tolik prppagovane komody Malm a Hemnes a zdaly se mi vsechny vysoke (vyska cca 96 cm)...
mám podobnou jako tuhle, už jsem měla na první dvě děti, na tom podložku s pevným dnem. Přebaluje se mi dobře při výšce 175 cm https://www.asko-nabytek.cz/1003756.0-komoda-ro...
@emillyhk Binec? Prosim te KDE? 😂
@makovice88 Teď koukám, že většina naštěstí mimo záběr 😆🙈 Jako na tom vozíku vedle to bývá uklizené líp, ale já nejsem úplně cimprlich 😉
@makovice88 to je takova klasika. 😀 každá ženská má doma FURT binec i když uklízí 3x denně. 😀 ještě jsem nezažila, že by některá řekla: pojďte dál, mám krásně uklizeno. 😀
@emillyhk Si prave prijdu skoro hloupe, kdyz vidim ten "binec" 😁
@me_druhe_ja Ja ale treba doma ten binec opravdu mam. Jakoze fakt 😂 Asi proto k nam nikoho nezvu, by se asi zhrozili.
@makovice88 To znám, taky máme doma provozní binec - uklidím na jednom konci a na druhém už to není vidět 🙈 A odpoledne přijde manžel a to už je konečná 😆 Ale já byla v těhotenství naprosto neschopná čehokoli, půl roku jsme žili jak ve squattu, takže v porovnání s tímhle je to pořád lepší 😉 Znám jednu, co má doma pořád naklizeno, uvařeno, upečeno, zahrada jak z katalogu, malé dítě, práce... Ale ta padá na ústa. Takže si radši budu žít v klidu v tom našem binci 😉
@makovice88 Ale taky mám občas chuť se přihlásit do výměny manželek, aby mi to tu nějaká super matka vygruntovala 🙈😂
@emillyhk jo, to si říkám taky, přihlásit se, ale ta druhá by to vzdala po 3dnech. Přemýšlela jsem nad robovysavacem a děláme si s mužem srandu, že by si schválně oddelal pojistku a spáchal harakiri 🤣dokud vydržel malý v ohrádce, tak jsem gruntovala každý den. Teď mám za zadkem asistenta, co mi musí pomáhat vytirat stylem, že když podlaha plave, tak bude čistá,ne 😂
@amazonkajanik To mě teprve čeká 🙈 Zatím mám dítě při úklidu v ohrádce, ale jen ho vypustím, už se žene k vysavači 😄 Robotický vysavač jsme zvažovali, nakonec vyhrál tyčový, pro nás praktičtější.
@emillyhk Presne. Ja jsem ted teda v 8. mesici, doma 2 lete dite, takze si asi umis predstavit, jak to tu vypada 😅 Ale vlastne i kdyz byla mala, tak jsem zvladla vzdy ten zaklad, aby se tu mala nebrodila v prachu a na zbytek jsem kaslala. Kdyz sla spat, hodil jsem nohy nahoru a radeji jsem si cetla, nez abych surovala byt. 😂
Takove uklizeci maminky znam taky a vsechna cest.
@amazonkajanik My teda robovysavac mame, ale stejne..😅
Mam ctyrsuplikovy Malm a 172 cm.
Jinak abych jen neplevelila diskuzi...Mam ctyrsuplikovou Malm, sama mam 164 cm a prebalovalo se mi trochu hur. Mela jsem radsi mista, kde jsem nemela ruce tak nahore. Ted s druhym uz volim jine misto, nez na te komode.
Muzes si to zkusit primo v Ikeii si k tomu stoupnout a uvidis.
@cotty
Záleží jak jsi vysoká. Já mám komodu Hemmes, ta má 96 cm a přebalovací pult, ten je vysoký 83 cm. Takže celkem rozdíl, ale přebaluje se mi dobře na obojím. Měřím 180 cm a dokážu si představit, že pro někoho menšího ta komoda už bude hodně vysoká. Naopak, pokud bys měřila třeba dva metry, tak ten pult už by mohl být nepohodlný.
@emillyhk tak se připrav na to, že časem se ho naučí zapínat a bude rejdit,kde nechal svinčík,který před tím úmyslně nnadělal, aby vysavač nejel na prázdno 🤣
@makovice88 kdyby ten mrzák uměl nadávat za mě, tak je dokonalý 🤣
@cotty měla jsem to na malm a přebalovalo se mi tam dobře. Mám 168 cm. Záleží jak jsi vysoká. Ale tady jsem se nemusela nikam sklánět, bylo to akorát.