Devčata nevíte kdo vše výrábí Hacku - závesná kolébka, vím o babyvak, tiki mechulka. Jsou ještě další a máte srovnání, případně bych uvítala poznatky.Děkuju
Máme Hojdavak, nejlepší ivestice hned po kočárku. Malou tam máme od narození, krásně se ji tam spinká, hojdavak nám pomáhá při každém řevu a usnutí. Neumím si představit ji uspávat na rukách nebo hopsáním na míči a pod. Malou dám do Hojdavaku-ihned přestane brečet, párkrát zahoupám a usíná...Navíc máme hojdavak velmi strategicky umístěný a to tak, že kdokoliv může sedět nebo ležet na sedačce (v obyváku) a houpat a houpat 🙂
Měli jsme dva Hojdavaky pro dvojčata, geniální vynález. Jinak Hojdavak má velmi jemnou pružinu, houpe hladce i lehká miminka. Fajn je také matrace s pohankovými lusky. Protože syn má i v roce a půl problémy se spaním, navíc ho dost trápí zuby, pořídili jsme větši batolecí hacku od Tiki Mechulka. Matraci máme tentokrát kokosovou, i když ta pohanková v Hojdavaku mi přišla lepší. Pružiny mi přijdou tužší jak u Hojdavaku (máme vyzkoušenou pro děti od narození do 10 kg a od 5 kg do 15 kg, máme koupenou i s nosností do 30kg). Pro malé miminko bych šla do Hojdavaku, i když nemá takový vyběr vzorů, navíc ani cena není špatná (když si u Tiki zvolíte podobnou matraci tak to nakonec není až takový finanční rozdíl). S batolecí verzí od Tiki jsme spokojení, jen jsme kvůli hladšímu houpání zkoušeli nejjemnější pružinu a bohužel po 14 dnech praskla (jistící lano ale drží vak pro takový případ). Slyšela jsem, že pružiny u kolébek od Pecha mají taky tendence praskat, na to bych si dala pozor. My jsme zatežovali asi moc, přeci jen syn už není drobek. Jinak dcera odmítala houpání od půl roku, pak se začala v Hojdavaku otáčet a sedat.
Hacky vyrábí taky ekomama (http://ekomamashop.cz/e/houpadla-skladem-ihned-...) nabízi i verze, co jsou vhodné pro miminko i větší děti, což taky není marná varianta. Osobní zkušenost ale nemám.
Ja osobne na hacku nedam dopustit.Syn 7mes v ni uz treti mesic spi.Nejenze jej krasne uklidni kdyz ho neco trapi