Ahojte holky, zrovna jsem ve fázi vybírání kosmetiky. Přemýšlím nad weledou nebo eoné. Obě jsou mi blízké přírodní formou, jen si mezi nimi neumím vybrat a nevím co z nich pořídit.
@petrusew já mám vyzkoušené obě tyto značky, chce to zkusit, co bude miminku vyhovovat. Pro nás byl a je krém na zadeček od Weledy naprosto bezkonkurenční, chválí ho hodně maminek, takže ten bych určitě zkusila. Pak jsem měla nějaký koupelový olej od Eone, v pohodě. Vlastně jsem nic jiného ani nepotřebovala. Když teď už nekoupeme v oleji, tak občas mažeme Indulonou, synovi je to uplně jedno, neosypal se mi z ničeho.
já fandím Eoné a pak taky Nobilis Tilia. Jsou výhradně přírodní a český. I když vlastně používám jen obyčejnej mandlovej nebo meruňkovej olej na masáže a teď jsem vyrobila měsíčkovou mastičku z mandlovýho oleje, měsíčku a lanolinu z lékárny na zadeček - Kuba začal se trochu opruzovat, jak je zima. Nic víc nepotřebujeme... Weleda jsem ale měla olej proti striím a strii jsem neměla 🙂
Holky, moc děkuju. Já se právě víc přikláník k té eoné, ale ten krém na zadeček od té weledy vyzkouším asi taky. Právě že si ho hodně ženských chválí.
hlasuji taky pro Weledu, jsme další případ spokojeného miminka bez opruzenin🙂jinak používáme mimo jiné ještě měsíčkovou kojeneckou koupel a měsíčkové pěstící mléko a mohu také vřele doporučit, obzvláště bez té koupele si už nedokážu ráchání ani představit🙂
Tak ja ani pro jedno....sudokrem na zadek nebo budchen ten je dobry i na vyrážku ...pak super na opruzeniny namichat sudokrem a imazol...na telo mleko od johnsons...na vlasky nivea na koupel taky nivea nebo johnsons....prvni 3 mesice koupani jen vodou a mazani olejem baby aviril😀 ale chce opatrne odskouset kazde mimco snese jine veci....jinak kamaradka používá eone a spokojenost....weleda za me nic moc
Já doporučuji Weledu, jsme s ní maximálně spokojení. Koupeme v čisté vodě, ale 1 x týdně přidávámě Měsíčkovou kojeneckou koupel a prckovi nedráždí ani očička, když se mu tam náhodou trocha vody dostane. Vzhledem k tomu, že je lehký atopik, tak používáme tu zklidňující řadu - Zklidňující pleťový krém a mléko a na zatím málo časté opruzeniny Zklidňující kojenecký krém. Před tím jsme zkoušeli Měsíčkový kojenecký olej a byl taktéž v pohodě, ale ta zklidňující řada mu vyhovuje přece jenom víc.
Ja fandim eone, koupu malou jen ve vode, obcas v olejicku od eone, obcas mazu telovym mlekem Hipp (nemam rada oleje) Pokozku ma nadhernou. Na ven ted v zime na oblicej pouzivam Kalisto od eone a super, pekne voni. A pak na zadeček používám Medvídka- v 7 měsících jeste neměla ani jednou červený zadeček natoz opruzeniny. 🙂
My mame neco Eone a Nobilis thilia (Medvidka na zadecek, Lesni balzam pri kasli, inhalacni tycinku pri ryme, Jakoubka pri rustu zoubku, koupelovy olej Delfinek) a od Weledy kupuji mesickovy sampon pro malou i pro me.
Takže, děkuji všem za rady, zrovna teď jsou opět v kurzu 🙂 Pro dceru jsem měla měsíčkovou koupel od weledy, nakonec jsem nejvíc koupala v čisté vodě 🙂 Vzhledem k tomu, že se nám rozjel později atop, koupeme nadále v čisté vodě a mažeme eucerin atopic control mléko 🙂 U syna jsem rozhodnutá podle toho, co se nám osvědčilo u malé, méně je někdy více 🙂 Děkuji všem
Za sebe dávám určitě hlas kosmetice Eoné, Je v ní 70 % rostliných surovin v bio kvalitě.
Ja taky hlasuju pro Eone
Ahoj. Eoné neznam, Weledu pouzivam uz 15 mesicu 🙂 Ja dopredu nic nekupovala, protoze jsem pak po narozeni maleho dostala od sve porodni asistentky "startovaci" balicek Weledy - byl tam olejicek, krem na prdelku a krem na oblicej/telicko 🙂 Takze tyhle tri veci bych asi radila poridit 😉 ono vic vlastne potreba stejne neni. Jo ted vlastne jeste obcas koupim i z DM znacku Alverde - takovy gel do vody na koupani, hezky voni 😉