Ahoj, čekám prcka v první polovině března. Co myslíte budu potřebovat fusak do kočárku a zimní kombinézu ?? Ten první měsíc stejně nikde trajdat nebudu . Fusak do vajíčka je samozřejmost. Jsem prvorodička tak v tom tápu. Děkuji
My jsme v únoru a ven jsme chodili pokud hodně nemrzlo, u vás by stačilo nějaký teplý overal a teplou deku
Super 👍 děkuji za odpovědi 🙂🙂
Taky mám termín v půlce března a jeden zimní fusak jsem od kamarádky dostala. Tak ho mám doma kdyby náhodou. A jinak mám už dve plyšové kombinézy. A budu to řešit zavinovačkou dekou.
@nikolite já čekám na březen druhé miminko a fusak mám a určitě použiju..miminka mají ráda teplo a když jen leží, musí být hodně v teple..já třeba dcru dávala i na balkon na spaní..zimní kombinézu dle počasí, ale fusak jsem ráda že máme 🙂
pripojuju se 🙂 teoreticky ten fusak by mel vydrzet i na dalsi zimu, ne? pokud by se toto jaro treba z duvodu nadprumerneho tepla nevyuzil...
Máme taky březňáka a stačil fusak + deka + overal + pořádný fleesový overal s kapucí (čepička = scéna). Cokoliv navíc a bylo, ale máme teplokrevníka, no.
Mám obě děti březnové. Měla jsem jen jarní fusak, když bylo potřeba, tak jsem je ještě přikryla dekou. Zimní fusak jsem kupovala až na podzim do sporťáku.
Jinak fusak do vajíčka je podle mě strašná blbost. Miminka se v tom rychle zpotí od zad. Brzy jsem se ho zbavila a jen přikrývala dekou, tu můžeš za jízdy kdyžtak odhodit.
Ja treba koupila fusak od little angel, ktery je do hluboke korby i do sportaku, da se pouzivat od podzimu do jara a vydrzi nekolik sezon, tusim, ze cca do 3 let... vcera jsme ho meli poprve venku a super
Máme holčičku v půlce března, měla jsem chlupatou kombinézku a tenký jarní fusak, na to případně deku, když bylo potřeba.
Ale já jsem ji stejně hodně nosila, takže jsem využila spíš nosicí bundu 🙂
@jako_mala_holka Máme taky, je super
@mamikry tak to jsem rada 🙂
Breznova byla v teple kombineze (venku prize, uvnitr chlupatka) a v dekovem fusaku. Mela pri narozeni lehce pres 2,5 kg.
Ahoj, čekáme první miminko koncem února a máme teplý overal a jarní/podzimní fusak od Emitexu, který malá využije ještě na podzim a na zimu koupíme už ten větší fusak, který bude mít i ve sporťáku. K tomu teplou deku
Chtěla bych se vás zeptat ohledně péči o pokožku. Co jste vy zkušenější používali na zadaček? Omyvali jste třeba jen vodou a něco používali vlhčené ubrousky či perlan?
A mazali jste pokaždé? Četla jsem názor, že například sudokrem obsahuje zinek a ten už je na léčení opruzenin a není vhodné jako prevence. A že ženský ani krémy na zadek nepoužívali.
@tynulaa Pokakaný zadeček umývám pod tekoucí vodou, na starší dcerku jsem používala Perlan namáčený v čisté vodě (tekoucí voda je pro mě praktičtější), ubrousky používám jen na cestování (Babylove 99% vody). Mažu měsíčkovou Weledou a jen v případě, že je zadeček červený, preventivně nepoužívám nic.
@tynulaa pouzivam perlan a vodu s par kapkama mesickoveho oleje od weledy, ubrousky (Hipp bez parfemu) jen vyjimecne, sem tam maznu kremem na opruzeniny od weledy, ale spis jen po kakani a nekdy na noc
@tynulaa Omyvam pouze pod tekouci vodou a otiram do sucha rucnikem. Preventivne nicim nemazu. Kdyz to neslo umyt vodou, mela jsem po ruce myci olej od Weledy. Kdyz byla vyrazka (vetsinou od prujmu pri rustu zubu), mazala jsem Bepanthen Care nebo mesickovou Weledou. To jsem delala uz v porodnici.
Myslím, že koupí fusaku jaro/podzim nic nezkazite 🙂 než prcka nějak navlekat je to ideální.
@tynulaa linteo vlhcene ubrousky a sudocrem.
@nikolite mám prcka na začátku března a fusak jsem na něj neměla. Měla jsem plyšovou kombinézku a používala fusak do autosedačky + deku, kdyz bylo chladněji. Když byla větší zima, ven jsme s takovým prckem stejně nechodili.