Výbavička pro miminko, které se narodí v srpnu

isousek
19. bře 2015

Ahoj holky vim ze uz takovych diskuzi je tu hodne ale i tak bych potrebovala poradit Cekame nase prvni miminko termin je v srpnu a zaciname pomalu neco kupovat ale nevim kolik mi toho mam koupit a ceho vseho.Budu rada kdyz mi nejake zkusene maminky napisou rady🙂

eldrag
19. bře 2015

ja jsem nejvíce využila první tři měsíce celorozepinaci overaly nejjednodušší na oblékání. Nebo zavinovací body. v srpnu bude sice ještě hezky ale behem září se to může zlomit, jo a nemusíte se trápit s velikostma 50-56 klidne oblíkejte do větších pár kousků 56 a další už 62/74 ty prtousové rostou každým dnem

maki73
19. bře 2015

@isousek no první rada, hlavně nedělat předběžně přílišné zásob, naše malá třeba vůbec nenosila dupački, od narození si každé svlékla, takže jsme museli nakoupit punčocháče a tepláčki, jinak klasika, bodiček do zásobi, hodně látkových plenek na ublinkávání apod. to jsme ze začátku podcenili a museli jsme hodně dokupovat, dítě toho poblije.. 😀, jinak já měla spoustu věcí 50-56 a budu kupovat i teď, pokud nebude odhad mimča přes 4kg 😀, vadilo mi, kdiž na malé něco plandalo, hodně jsem nosila, takže nepraktické, potom ji to tahalo (samozřejmě tím nemislím, že má mít mimčo věci těsné, ale tak akorát 🙂 ). Naše malá je také srpnová, takže věci tak půl napůl měli jsme i letní i podzimní a čekali, jaké bude počasí :D, čepičku nosila pořád a bodýčka s dlouhým rukávem, tentokrát máme termín v červenci (chtěli jsme to zhruba stejně, kvůli věcem, ale čekáme chlapečka, takže zase nic 😀 )nakupovat budu od 28tt, dříve mi to připadá zbitečné, času ještě dost 🙂 omlouvám se za gramatiku, nefunguje mi krátké ý

smardik
19. bře 2015

@eldrag tak já měla i 50, ani jeden ze synů neměl 3 kg když se narodili-oba v termínů, 56 mi nosil starší do cca 3měsíců takže za mě i tu 56 dost, však jak kupuje člověk starší stojí to pár kaček

@isousek mi nejvíc vyhovovali celoprominácí overalky, to mi přišlo pro miminko nejpohodlnější, radím více kusů, starší syn byl hodně blinkací, někdy jsem za den i 8x převlíkala takže já měla snad 30 overálků a moc to rozhodně nebylo, určitě bych pořídila fleesovou kombinézku v září už může být chladno - starší je říjnový a fleesovou kombinézku využil hodně