Zdravím Vás, chtěla jsem se zeptat v čem jste si svoje zlatíčka odváželi z porodnice, (odbodí porodu konec dubna / začátek května) možná že to řeším hodně brzo ale ráda bych měla toto připravené dopředu 🙂, předem děkuji za odpovědi a vaše zkušenosti
@lori1097 My v půlce května,měla košilku,dupačky a čepičku. A slabou deku.
@lori1097 já teď řeším konec března začátek dubna a jelikož to počasí v tomhle období je hodně ošidné tak si toho nachystám víc abych byla připravená, že bude zima i na to, že bude tepleji a buď řeknu manželovi ať přiveze jen něco nebo přiveze všechno a já si malého ustrojím podle toho jak uznám za vhodné 😊
V půlce května měl bodíčko s dlouhým rukávem, dupačky, čepičku a deku. Na přelom dubna a května bych podle počasí ještě nějakou vrstvu přidala, buď silnější deku nebo svetřík 🙂
@mishulka26 taky to tak možná vyřeším jak vy 🙂
@lori1097 je to nejjednodušší počasí se muže změnit za dobu co budete v porodnici. První syn se narodil v červenci a taky jsem si připravila víc věcí a když jsme jeli poprvé k doktorce tak bylo venku 12 stupňů
@mishulka26 Hlavně doporučuju věci pro mimčo nachystat předem aby to tvůj manžel jen vzal a jel. Když já poslala manžela aby jel domů pro oblečení tak nevěděl co vzít nebo ne, tak vzal absolutně všechno co jsme pro malou měli 😄
@klokanka31 to já vím budu rodit podruhé a i na poprvé jsem měla nachystané věci a on je jen vzal a jel. Tohle bylo asi myšleno pro zakladetelku 😉
Z porodnice sme sli 14.5. Ale bolo docela teplo takze mala overalek na spani a taky flisovy fusak do vajicka, nic ine, ani capicu, pretoze ten fusak mal kapucku .. to je take obdobie ked moze byt -5 aj 15 stupnov, takze by som si pripravila doma 2 varianty a povedala manzelovi ktoru ma vziat
Dcera je 1.5. a byla zima jak v Rusku, takže jela v berankovem fusaku a zimní kombinéze. Rok předtím jsem se opalovala 🥴 tohle je zrovna velmi nejasné období. Takže já měla asi 5 variant a tatínek dovezl co bylo třeba
Vzhledem k tomu, ze miminko by nemelo mit do autosedacky vic nez nejakou 1 vrstvu a treba mikinku, tak na tom neni moc co vymyslet. Bud pak budes porizovat fusak do autosedacky nebo pres nej das deku a v aute bud zatopite nebo nezatopite (pokud teda jedete z porodnice autem). A jinak teda syn jel v pulce kvetna v dece do vajicka, bodycku a ponozkach, protoze ze svych porodnich 1880g vyrostl tak, ze jsem ho do overalku pripraveneho na cestu nenarvala.
My jsme si ji přivezli v květnu ten den byla zima a pršelo.Dala jsem jí body s dl.rukávem.kabátek,dupačky,capky na nohy,rukavičky,čepičku a v sedačce jsem ji přikryla dekou.Malý bylo hej za to na sebe jsem uplně zapoměla do porodky jsem jela jak frajerka na lehko to bylo teplo a za tři dny sibiř😃Ještě mi hrozně natekly nohy a nedostala jsem se do bot takže jsem v tom dešti ťapala v pantoflích😃
@lori1097 Vezli jsme teda v pulce kvetna, ale bylo chladneji. Mel kalhoty, ponozky, "boticky" mekke, cepicku, body s dlouhym rukavem a svetrik. V zavinovacce jsem mela Lodger Wrapper bavlneny a jeste mel pres sebe deku bambusovou.