Ahoj,třeba má některá z vás stejný "problém"jako já a poradí mi. Moje rok a půl stará dcera spí v manželské posteli a svoji postýlku odmítá. Napadlo mě,že ji postýlku zutulnim,aby se jí tam libilo.Zkusim i odříznout jednu bočnice a její postýlku nalepim na svoji stranu postele. Jen by mě zajímalo,jak máte vybavené postýlky pro stejně staré prcky (mantinely,polštářky apod.) Děkuju 😉
@babyella resila bych to stejne jako adelka. Moje holka ma 20 mesicu a uz pomalu sama prechazi z postylky na vetsi postel, v postylce se ji uz tolik nelibi. Koupila bych proto rovnou postel jako pro dospele, aby mela take postel a nemusela se s Vami o jednu delit😉 Jinak se jenom zeptam - spi s vami uz od mala a nebo ma ted nejake obdobi, ze odmita spat sama?
V roce a 3/4 jsem na 2 měsíce nastoupila na plný úvazek do práce a měli jsme ji taky nasáčkovanou v posteli (do té doby byla ve spokojeně ve svojí postýlce) a tak jsem spojila příjemné s užitečným - návštěvy Ikea, koupili jsme už normální dětskou postel, pěkně jsme ji nalákali a pomohlo to.
Syn má postýlku bez bočnice přiraženou k mojí posteli, má tam krásný mnou šitý látkový mantinel, kapsář, se kterým si rád hraje, polštářky, hračky, svou postýlku zbožňuje a moc rád si v ní hraje a čte (má tam i lampičku). Jakmile ale dojde na spánek, je to jasné "u mámy" nebo "s tebou". Do postýlky ho přendávám v noci spícího a někdy ani to neprojde a během chvíle se zase tulí 🙂
@babyella syn spal od narození sám v postýlce v pokojíčku a kolem toho roku měl taky špatné období. chvíli spal s námi a pak jsem ho zas pěkně šupla zpět do postýlky. společné spaní nevyhovovalo ani jemu ani nám. vzájemně jsme se moc rušili. také mu nebyli ani dva a dostal větší postel. byl jak velkej kluk a spal v ní rád. když v noci přišel, že se bojí nebo chce potulit, tak jsem ho zavedla zpět, tam ho potulila, uklidnila a šla zpět do své postele. s dcerou jsme měli od narození postýlku bez bočnice přiraženou k naší posteli. nebylo kam jinam ji dát. jak bylo místo, šla opět postýlka dál od postele. v roce a půl bych to fakt nezaváděla. to jste sami proti sobě 😉
@blahova_andrea Dekuji za názor 😉
syn secca v roce stěhoval do pokojíku do velké postele, v postýlce být odmítal
V tomto věku bych už neřešila postýlku, ale pořídila rovnou postel klasických rozměrů jako pro velké holky.