Výbava pro miminko narozené v lednu, jakou velikost?

xvink
2. zář 2013

Ahoj holky. Potřebuju radu... Jakou velikost zimních věcí mám kupovat na chlapečka s termínem porodu na začátku ledna? Dupačky a tak asi nakoupím 56 a 62. Ale co třeba kombinézka, fusak,...? Díky.

elielizabeth
2. zář 2013

Ono to je těžko říct, každé miminko je jinak velké. Něco málo ti třeba napoví, kolik jste měli míry s manželem. Mě každý říkal, ať nakupuju malinko z 56 a pak až 62, že to děti nevynosí a rychle rostou. No malá měla normální míry 48cm a 3,39kg a manžel po porodu nakupoval velikost 50 o sto šest a malá ji nosila skoro dva měsíce. Teď má 15 měsíců a už pomaličku dorůstá do 74, takže ona opravdu rychle neroste 😀 Kamarádka zase věděla, že bude mít velkého kluka, tak nakupovala jen 62 a malý měl 53cm a skoro 4 kila a v 62 ji plave, tak dokupovala 56.
Čekáme miminko začátkem února a teď mám nakoupeno vždycky po pár kusech dupaček... z 50, 56 a ty větší budu nakupovat radši až pak, hlavně podle počasí. A fusak do kočárku máme velký I´COO, ale to nevadí, protože mimčo v něm bude ležet no a kombinézku velikosti 56. 50 jsem nekupovala, protože pod ní bude oblečené, tak ať se tam vejde i v březnu třeba.

limpopocz
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
cajomilka
2. zář 2013

Naše malá se narodila koncem prosince, kombinézku jsem koupila rovnou 62 a nelitovala jsem, vydržela nám tak dlouho, jak bylo třeba. Ve vel. 50 jsme neměli snad vůbec nic, malé jsem dávala rovnou 56, sice v tom ze začátku plavala, ale rychle do toho dorostla. Navíc jsme brzo najeli na látkové pleny a tam je většinou potřeba o číslo větší oblečení.

cajomilka
2. zář 2013

Jinak taky záleží na značce, jak brzo poznáš, bodýčko vel. 62 má třeba HaM delší než FaF apod...

eleanthis
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
dasa_82
Odpověď byla odstraněná
Zobraz