Ahoj holky,
Jsem prvorodicka a hned mame to stesti,ze budeme mit dvojcatka.Kluky cekame na prelomu cervna/cervence.A ja nevim, co vsechno za hadriky koupit,kolik bodycek,dupacek,polodupacek,proste vseho...Nevedela bych kolik toho koupit ani pro jedno mimco.Kolik jste toho kupovaly vy?Prosim o radu,at toho nemam kvanta nebo naopak malo..
Diky moc.
@koffen Moc diky za zkusenost, v tuto chvili mam take od kazdeho zhruba 5ks,tskze budu muset rozsirit detsky satnik 🙂
@petrapelech určitě od každé věci tak 10ks 🙂
@karlajasmine Predpokladam pro kazdeho?🙂Diky moc..
@petrapelech jo, pro každého, aspoň u nás to byli tak, že jednou za den protekla plinka a jednou za den se třeba počural při přebalování, tak jsem i 3x denně prevlikala, tak tech 10ks pro jedno dítě mi vydržely třeba tak 3,4,5 dní, jak kdy. A radím koupit věci, které se dají rychle a pohodlně sundat /obléct, obzvlášť u dvojčat, když ti třeba bude jedno dítě brecet a druhé budeš oblékat, ať to máš rychle a jednoduše 🙂
těch 10ks každá věc je akorát..body, overaly, polodupačky tak po 5ks, záleží, zda budeš dávat..mikinky/svetříky taky 5ks..a "hodobóžové" hadříky k doktorce, jako jeans a podobné malinké netřeba, nebo tak po 1-2ks, já nejsem moc stylingová, síš pro pohodlnost..
no tak já taky nevěděla a už vlastně zase nevím 🙂 ale určitě jsem měla tak po 5-6ks od body, overaly tepláčky. Já bych se moc nezásobila. děti rychle rostou a dokoupit se dá vždy. Popravdě první měsíce trávili v body, oberalech,pak kabátky, polodupky. riflíky nebo mikče vůbec neměli. však jsem do 3m nešli u domu (kvůli váze) tak co 🙂 podle mě se dá kdykoli cokoli dokoupit a na chvíli vydrží i ve větším. a typla bych, že i něco na děti dostaneš 🙂
Ja sice nemam dvojcatka, ale pri porizovani jsem vychazela ze seznamu, ktery napsala jedna maminka dvojcatek na svem blogu: http://backontrees.blogspot.cz/2014/12/vybava-p... . Je to trochu eko-bio-alternativni, tudiz ne uplne pro kazdeho, ale mne to dost pomohlo.
@petrapelech Ahoj, no ono to záleží na tom, jaké dětičky budou, zda nebudou ublinkávat, jaké plínky Vám budou vyhovovat (některé třeba nám nevyhovovaly - protékaly apod. ). Já měla pro každou holčičku cca po 6 kusech od všeho (bodýčka, dupačky, overálky, polodupačky, trička atd. Nestačilo to, pořád jsem prala, několikrát denně převlékala, takže jsem pak dokupovala.