Vložky do podprsenky. Jaké doporučíte?

zitta222
25. srp 2023

Zdravim, za chvili se stane ze me babicka a chci dceri pomoct s vnuckou. Nabidla jsem se ji, ze ji pomuzu. A ted hledame prsni vlozky. Doporucite nejake?

hilda4
25. srp 2023

Lepší místo jednorázových budou pratelné. V jednorázových se mi potily prsa 🙈😅

veru181
25. srp 2023

@hilda4 V tomhle vedru i v těch pratelných 😀

veru181
25. srp 2023

@zitta222 Z pratelných mi vyhovovaly Petit Lulu, jednorázové snad všechny. Dobrý poměr ceny a kvality mi přišel u Babylove z dm.

evellin123
25. srp 2023

Já si nemohla zase vynachválit od Phillips Aventu, jsou úzké nejsou tak tlusté a rozměrově větší ,teď budu rodit po druhé a už je mám zase koupené 😉

pe_tu_ss_ka
25. srp 2023

Za mě také philips avent prsní vložky. Měla jsem je u obou dětí a když náhodou někdo koupil jako dárek jinou značku, tak jsem posílala dál, protože mi nevyhovovala malá velikosti a tloušťka.

hanka_12345
25. srp 2023

@hilda4 me ne ale ta spotreba🤯 pokud clovek bydli na vsi tak pratelny jsou zlaty. Drogerie v nedosahu🤣

marky125
25. srp 2023

Jak píši holky, doporučuji jedině Philips Avent 😉

drep
25. srp 2023

Za mě jedině pratelný, nejvíc mi vyhovovali od MajaB s trojúhelníkovým tvarem. Všechny jednorázy, když pominu ten odpad, byly hnusnej neprodyšnej plast (včetně aventu)

zelenaesmolda
25. srp 2023

Ja jsem teda vlozky do podprsenky nemela ale sla bych do pratelnych protoze stejne jako klasicke vlozky jsou ty jednorazovky umeliny ve kterych se akorat vsechno poti.

laura331
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
zitta222
autor
28. srp 2023

Dekuji vsem zucastnenym za vase rady. Uz jsme i zakoupily ty jednorazove a projistotu mensi baleni. Kdyby nevyhovovaly, tak dcera rikala,ze zkusi ty pratelne. Preji pekny zbytek dne.

ele_nka
28. srp 2023

@zitta222 jednorázové mi byli nepříjemné, takže já frčela také na pratelných.

lenulacek
28. srp 2023

@zitta222 nejlepší byly za mě avent 🙂