Zdravim, za chvili se stane ze me babicka a chci dceri pomoct s vnuckou. Nabidla jsem se ji, ze ji pomuzu. A ted hledame prsni vlozky. Doporucite nejake?
Já si nemohla zase vynachválit od Phillips Aventu, jsou úzké nejsou tak tlusté a rozměrově větší ,teď budu rodit po druhé a už je mám zase koupené 😉
Za mě také philips avent prsní vložky. Měla jsem je u obou dětí a když náhodou někdo koupil jako dárek jinou značku, tak jsem posílala dál, protože mi nevyhovovala malá velikosti a tloušťka.
@hilda4 me ne ale ta spotreba🤯 pokud clovek bydli na vsi tak pratelny jsou zlaty. Drogerie v nedosahu🤣
Jak píši holky, doporučuji jedině Philips Avent 😉
Za mě jedině pratelný, nejvíc mi vyhovovali od MajaB s trojúhelníkovým tvarem. Všechny jednorázy, když pominu ten odpad, byly hnusnej neprodyšnej plast (včetně aventu)
Ja jsem teda vlozky do podprsenky nemela ale sla bych do pratelnych protoze stejne jako klasicke vlozky jsou ty jednorazovky umeliny ve kterych se akorat vsechno poti.
Dekuji vsem zucastnenym za vase rady. Uz jsme i zakoupily ty jednorazove a projistotu mensi baleni. Kdyby nevyhovovaly, tak dcera rikala,ze zkusi ty pratelne. Preji pekny zbytek dne.
Lepší místo jednorázových budou pratelné. V jednorázových se mi potily prsa 🙈😅