Dobrý den maminky, prosím vás, jaké používáte vlhčené ubrousky pro miminko? Mám koupené od každého něco, pampers, dada, linteo, johnsons baby. Které voní a vyjdou za ruzumnou cenu?
jj děkuji za odpovědi. Normálně doma budu používat perlan a medvídka 🙂 , ty vlhčené ubrosuky chci mít raději bokem na venek, náštěvy.
@nonfood ty co voni🙂 jsou prevazne nejhorsi. jsou napusteny vsim moznym(chemicky koktejl parabenu apod.)a nasim detem to hroe nedela dobre, maji uplne rudou prdelku. napr.pampers, johnsons atd. nejvic se nam osvedcili bile sensitive z Dm a taky Rossmann bile a taky sensitive Hipp, Bübchen. ty pouzivame porad a zadny problem. cenove nevim, ale urcite nejsou nijak vyrazne drahe.
Bílé babylove z DM
Bella happy bavlna a hedvábí.
Já jsem nejradši používala Babylove z DM. Dobré mi přišly i Hipp a Tesco zelené. Z Pampers ubrousků se mi syn osypal. Linteo jsou tuhé a hodně mokré, ty mi vůbec nevyhovovaly.
Které voní vyzkoušej - já měla na prvního nejraději Huggies - přišly mi jakoby ,,papírové,, a nejlépe se mi s nimi utíralo ( ale vím že někomu právě vadí jak se jakoby cuckuji když špatně vytáhneš - s tím jsem problém neměla) ... Nejméně ráda jsem měla Linteo - strašně mi smrděly, ne chemicky jak třeba Pampers ale mi to přišlo jak když nechám 3 dny mokré prádlo v pračce ...... na druhé jdeme ale čistě do látkových , na cesty sebou medvídka v rozprašovači do kabelky a čisté látkové ubrousky do pytlíčku
Já si na cesty dělám domácí vlhčené ubrousky - do plastové krabičky si nastříhám papírové kuchyňské utěrky a zaliju je trochou převařené vody s dětským olejíčkem 🙂
Tak decka ani ja nemame s ubrousky zadny problem. Nejradeji mam Lupilu z Lidlu a Bella Happy Classic. Prijde mi ta jejich vune jemna a neagresivni. Babylove hodne peni a vadi mi to a Hipp jsou zase moc suche.
Už v porodnici jsem ji začala umývat prdelku pod tekoucí vodou a doma v tom pokračuju. Zadeček nikdy opruzený neměla. Ven mám ubrousky Pampers, ale asi je jedno které použijete, není to tolikrát aby to mělo na pokožku vliv.
Doma voda a weleda. obyc.ubrousky beru hodně ven kvůli staršímu aby si mohl utrit ruce. Na cesty jsem si pro mrňouse koupila Bambo - nejsou parfémované a jsou ekologičtější ( a ipravdu mintrovhu smrdi jak nejsou napuštěné 🙂. Pouzili jsme zatím jen párkrát, ale neoprudil se)
Jinak mihe zkušenosti:
Pampers hodně mokré a lepkavé ( a smrdi mi) pouzila jsem na sebe na ruce a fakt nepříjemné
U prvního jsem mrla mocvrada od nivei ( nesmrdeli, byli příjemné na dotek.... Jen ta cena)
Ted jsem si oblíbila z lidlu sensitive
Od malicka pouzivam Dada, ubrousky i plenky a jsou bezkonkurencni. Nezname opruzeniny 🙂
Jj děkuji moc za drahé rady🙂, vyzkouším a uvidím.
@ange_de_la_morte Huggies super..jsou prave papirove ,jemne a ani kluk ani holka se neoprudily..ale nej je voda a utrit zadecek do sucha bavlnenou plinkou..ani krem pak neni nutny a opruzeniny decka neznaji
@hermanecka : jojo doma to jistí voda z kohoutku a suchý ručník - lepší jak tisíc ubrousků 😀
Na mimco je nejlepsi omyvat zadacek cistou vlaznou vodou a pak vytrot do sucha. Nyni uz jsme presli i na ubrousky a osvedcili se mi z Rossmanu ty jejich, svetle zelene. Jsou v baleni po 4. Kdyz jsou v akci tak je cena i 89 Kc na jejich detskou kartu Rosamanek.
Liniderm je i v cestivnim baleni,mohu jen doporucit!mnohem lepsi nez ubrousky
já už od narození malé nakuouji pampers sensitive ... vždy v akci 12 ks za 259 kč takže jedno vyjde na nějakých 21,50
jinak malá po nich nebyla vůbec opruzená a to už je jí 10 měsíců .. ale každému dítěti vyhovuje něco jiného a i rodičům 🙂
Na venek Babylove - sensitive a vozím k tomu i ty jejich velké tamponky, které vlhčím vodou, když je v pleně větší nálož ;))
Za me nejlepsi nemecky Penaten a nejhorsi Pampers
Nám zatím vyhovují ty linteo 🙂
Zadne 🙂 Dcerku od narozeni oplachuju pod tekouci vodou. Pomaha to i predchazet prdum. V klubicku jsem ji pokazde pustila vlaznou vodu na podbrisek a streva se ji krasne uvolnila. Na ven jsem mela ty z Lidlu, ale doted mam stale to prvni baleni, prestoze dcerka uz ma 22 mesicu. Vetsinou nekde voda tece 🙂
Ktery voni si budes muset vyzkouset sama, co voni jednoumu, nemusi vonet druhemu, ale za me voni vsechny v podstate stejne.
A nejlevnejsi? Asi podle toho kde nakupujes, v dmku mivaji casto akce a slevy na ruzne druhy, tak je dobre to sledovat, co je zrovna v akci levnejsi🙂