prosím o tipy na vlhčené ubrousky pro mimi, které se vám osvěčili (značka)???? díky 😉
mela jsem skoro vsechny druhy, krom vylozene tech levnych, co nejsou pro deti a za me jedine babylove z DM, pripadne ubrousky z rossmana...huggies jsou maly, blbe se vyndavaji, jsou moc vlhky, po pamperskach mela oprudenej zadecek...sice to krasne voni, ale o tom to neni...ale jak kterymu miminku.....
Za nas babylove z DM!Kupuju u nich i plenky a absoluti pecka.
me nejvice vyhovuji ty z lidlu.....netusim , jak se jmenuji-jsou bud ruzovem obalu nebo zelenem
jednoznačně Hipp 🙂
zelené pampers, ty jsou pro nás jasná jednička. Pak modré Nivea - ale ty kupuji, jen když je velmi dobrá akce.
Dcerka snesla do tří měsíců jen Pampers Sensitive nebo Bioderma a pak se to nějak zlomilo a už jsem vyzkoušela Nivea, Hipp a Babylove a asi by jí nevadila žádná značka. Mně jsou nejpříjemnější a nejvíc mi voní Nivea.
Vyzkoušela jsem více druhů,třeba když jsme od někoho dostali,ale já kupuji buď zelené Pampers nebo bílé Babylove.
Babylove z DM a nejčastěji Baby Lindo (žluté) z Evy na Mělníku
Babylove z DM a Tesco zelené (ty byly super, když měly to pevné zavírání, teĎ už je to naprd)..
Babylove bile. Jsou dva druhy,tak ty ultrasenzitive,co jak.. Jsou jeste jemnejsi,akorat vlhke,super.
Na cestach Hipp a bile babylove z DM, ale doma nejradeji jen nastrihany perlan z lekarny a miska s teplou cistou vodou 🙂
pampers sensitiv,nebo od hippu
Pampers zelené, BabyTime z Penny, GaGa z Tesca, Babylove z DM, Johnson.
linteo - dobře se uzavírají tzn. drží dobře vlhkost, jsou poměrně levné, pevné a přitom jemné
Babylove -bílé z Dmka a ubrousky perlička nebo nastříhaný perlan s mycí emulzí Medvídek od Eone. Docela dobré mi přišly i ubrousky od české firmy Alpa - jmenují se myslím Batole.
Za mne jedině Huggies Pure, ty mi sedí nejvíc, jsou super. Jsou dost vlhké, tak utřou i velkého pokakánka lehce 😉 a neparfémované. Ostatní mi přišly moc tenké a málo vlhčené a moc voňavé, což na citlivý zadeček není.
Za mě jedine penaten, bohužel se daji koupit snad jen v říši :( ale nikdy žádná opruzenina nic 🙂 Jo a 6 balíčku vyjde na 200
doma jedine perlan s cistou vedou. Venku pampers sensitive
Doma používáme Huggies Pure, jsou bez parfemace. A s sebou do terénu jsme teď zkusili Pampers Sensitive, tak uvidíme, jaké budou...
Když už ubrousky, vedou u nás Hipp nebo Babylove. Měli jsme i Pampers, Huggies, Linteo, Nivea, Johnson's baby a nebyl problém
Ovšem důležité je, aby se mimčo neosypávalo, značek je fůra. Proto doporučuji vyzkoušet.
Pro nás na doma je nejlepší pod kohoutek při stolici nebo mokrá plenka při močení. Já si nakonec z pohodlnosti koupila látkové ubrousky. Sice se musí prát, ale aspoň v nich není žádná chemie 😉.
Za mě Huggies pure a maximální spokojenost🙂
Huggies
Zelené Pampers, ty jsou pro nás číslo jedna, dvojku ani nemáme, prostě nám jiné nevyhovují.
Nejradši mám huggies pure,na druhém místě pampers sensitive (ty bílé) ale jen proto že je dostávám k nákupu plen jako dárek.
Bílé Babylove 🙂
Ahojky, u nás jedině Babylove a je jedno které. Měli jsme k narození od kamarádky pampers s aloe vera a malej se tak osypal, že jsem je raděj použila jako ubrousek na stůl - mimochodem, kdo tyhle ubrousky vymyslel byl božský, mi je používáme snad na všechno 🙂 😉
u nás vedou zelené Huggies, jdou dobře vytahovat a vlhké jsou akorát aby se zadeček dobře otřel 🙂
babylove, jedno jake a pouzivam je taky na vsechno:D i na prach
Nivea, jsou drahé, ale jednou jsem zkusila a už nejdou nahradit ničím jiným 😅
Pampers sensitive, a obyčejné Albert sensitive /ty stojí 2balíčky pohromadě 52kč, takže cena báječná, jednotlivě pak 36kč../