Poradte, ktere jsou nej.
A utirate s nimi pri kazdem prebaleni nebo jen kdyz je mimco pokaděný?
Děkuji
Od Nivei jsou fajn 🙂
A není lepší prostě dítě vzít pod sprchu nebo pod kohoutek do umyvadla? Přecejen je to zdravější a nevytváříš další haldy odpadu..
za mě určitě huggies. u pampers mi vadí struktura ubrousku.Linteo jsou zase hodně mokré.
My doted používali Pampers a malej byl pořád opruzenej.Presli jsme na SebaMed a super! Nejsou tak mokry.
Za mě Babylove z DM nebo Babydream z Rossmannu 🙂 Pampers jsem měla a na mě byly strašně mokré a voňavé. Většinou otřu při každém přebalování, ale někdy vynechám, když mi to přijde fakt zbytečné. A jak tu bylo řečeno, vzít pod kohoutek - no, nevím. Mně to přijde zbytečně náročné 😉 A ne vždy to jde.
Babylove nebo Pampers sensitive. Huggies pro me byla katastrofa, desne se trhaly. Linteo jsou zase preparfemovane.
Medvidek od eone 😎
Za mě babylove z DM, a utřu skoro pokaždý, přece jen je lepší odstranit i zbytky moči. A pod kohoutkem jsem nemyla snad nikdy. Nějak to není poruce.
Super jsou ty bílé od Babylove a od Nivey. Pampers taky nejsou špatné. Teď jsem koupila po hodně dlouhé době Huggies, chtěla jsem změnu, ale jsou strašný, trhají se a jakoby drolí, hrůza, takže nikdy více!🙂 Pod vodou přes den taky nemyju, ubrousky jsou rychlejší a pohodlnější. Jinak utírám teď už jen, když je malý pokaděný a ráno po probuzení, abych otřela tu moč, ale přes den ne.
@sim007 za nás HIPP, vyzkoušela sem hodně značek a nejlíp, mi přišly ty od Hipu nebo Pampers ty bílý. Jen teda cena Hippu tady je šílená, kupujeme v Německu a vyjdou snad nejlevněji ze všech. Jinak samozřejmě je nejlepší voda,a le pro nás aktuálně do léta než bude nová přípojka na vodu ne moc dobrá varianta. A utírám pokaždý, při počůrání jedním ubrouskem a při pokakání vícero a pak pokud jsme doma, tak voda bud pod kohoutek a nebo žínkou
Mám ráda huggies, používala jsem je od první dcerky a mám je od té doby doma pořád... Kupuji je v akcích, takže i cenově vychází dobře 🙂
Huggies hnědé - tragédie - tenké, trhají se
Pampers sensitiv bílé - hodné mokré
Pampers sensitiv - soft like cotton- se znakem bavlny - super struktura a nejsou tak mokré
Linteo růžové - moc voňavé, používám jen na ruce.
Panda - akorát vlhké, příjemné
Hipp Gentle Caring - jemně voňavé, akorát vlhké, tenké - teď akce v Tescu!!
TOP: HIPP a Pampers soft like cotton
Akce Tesco HIPP - http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDetail/Prod...
taky mám pampers sensitive a jakože bez parfemace.... tak utírám tím, ale když se pokadí tak určitě pod sprchu nebo omýt v umyvadle 🙂 to ti ukážou v porodnici...já si také před porodem myslela že bobky se utíraj 😀 ale takový množství bys asi kolikrát neutřela 😀 zase bych to ale s ubrouskama nepřeháněla...přece jenom je to celkem umělotina...
Babylove z DM a otiram při každém prebaleni. Ještě jsme dostali od Hipp, ale na mě jsou moc navonene, tak mi spíš smrdí, jinak fajn.
Taky nám nejvíc vyhovovaly bílé Babylove z DM a pak nějaké z Lidlu, ale používala jsem je hlavně mimo domov, doma jsem měla přebalovák se vším potřebným v koupelně, takže jsem ho vždycky jen vzala na ruku a šoupla pod kohoutek v umyvadle a utřela látkovou plínkou, ty krásně sajou....a při otírání ubrouskem jsem ho vždycky ještě otřela papírovým kapesníčkem, protože ty ubrousky jak jsou mokré, tak ze začátku, když jsem mu rovnou hned dala plínku, tak byl vždycky opruzený, jak byl od toho ubrousku ještě mokrý....pak už to bylo v pohodě...
U první dcery jsem celou dobu používala Pampers ubrousky a začala jsem s nimi i u druhého syna. Používala jsem je do doby, než jsem se s nima sama na záchodě utřela a myslela jsem, že vyletím z kůže. Stačí malá oděrka.... Od té doby je nepoužívám a používám Babylove z DM, které jsem raději nejdřív na sobě vyzkoušela a bez problémů 🙂
Na cesty mám nakoupené bílé Pampers, ale co jsem četla asi milion recenzí, tak mi vychází nejlíp buď šoupnout pod sprchu, nebo nakoupit pervin/perlan, otírat tím a před zabalením do plenky jen otřít olejíčkem Medvídek od Eone nebo jakýkoliv jiný dětský neparfemovaný olejík. Zatím jsem u této varianty nenašla jedinou špatnou recenzi, tak snad bude vyhovovat i nám 🙂
taky si myslím, že sprcha je nejlepší, dříve jsem používala dětské ubrousky právě od pampers na ruce do auta, protože dokážou dostat pryč i olej z motoru a to o něčem vypovídá 😒
Babylove bílé, když už. Ja je mam na cesty, doma voda z kohoutku
Tak já se zamilovala do ubrousků z Lídlu. Jsou s aloe vera a mě osobně voní nejvíc ze všech které jsem doma měla (DM zelené i bílé a Pampers také zelené i bílé). O ceně samozřejmě nebudu ani mluvit, navíc když je kupuju v akci XXL po 4 ks za pár kaček 🙂
zelené huggies, naprosto the best
Dělám si domácí z Medvídka a separačních plen a používám pouze, když je pokakaný. Jinak otírám čistou vodou, to samé i po otření Medvídkem.
Vlhčené ubrousky používám jen když jsem mimo domov..Měla jsem Pampers sensitive, ale po nich se malý osypal a smrdí. Teď máme od Nivei. Jinak máme doma kuchyňské papírové utěrky, které navlhčím. Takhle jsme tu musely dělat už v porodnici a vyhovuje je nám to..Nejlepší je prostě čistá voda 😉
Vlhčeňáky jsou dobré na cestování, pro to byly taky vyvinuty. Neměly by se používat dlouhodobě v domácím prostředí, protože je to prostě zbytečné a riskantní. Nejlepší je čistá voda, takže pokaděný zadek strčím do vany, počůraný stačí otřít navlhčenou bavlněnou plinkou. Konzultovala jsem to s naší dětskou, když se jí zdálo, že má dcera zarudlé genitálie. Hledali jsme příčinu, zánět se z moči neprokázal a pak jsme narazily na problém vlhčených ubrousků. Domluvily jsme se, že je opravdu vhodné je používat minimálně, fakt akorát při cestování. Takže se toho držím a je to pro mě nakonec i pohodlnější a čistší řešení.
Nám vyhovují z Rossmanna a od Hippu (ale ty jsou drahý), jinak používám při každém přebalování
Za mě nejlepší bílé Babylove z DM.
Holku jsem otírala co si pamatuji při každém přebalení, kluka ze začátku cca do 2-3měs. taky, teď jen když je pokakaný, nebo když ho přebaluju a mám ubrousky po ruce. 😀 ale většinou přebaluju na sedačce nebo posteli, takže už moc neotírám.