Vkládací plenky, jak savé jsou?

hellalright
4. kvě 2018

Ahoj dámy, mám dotaz na vkládací plenky do klasických plenkových kalhotek. Používala jsem jednorázové a tyto látkové mám v plánu teď použít při přechodu na nočník když půjdeme mimo domov, aby nám všechno hned neproteklo do kalhot. Nicméně jsem se nikde nedopátrala, jak savé ty vkládací pratelné plenky jsou. Potřebuji samozřejmě, aby moc savé nebyly, aby vše prcek cítil...Máte s nimi zkušenosti?
Díky

j.a.n.i
4. kvě 2018

Tak logicky potřebuješ, aby savé byly, protože když nebudou, tak ti to proteče do kalhot, fyziku neošulíš...

luj89
4. kvě 2018

Ahoj, pro takhle velkeho prcka to chce savou dlouhou vkladacku, fajn jsou anavy, bamboolik, petit lulu... Jinak si myslim, ze dite se nauci na nocnika az je na to zrale. Neni prokazane, ze by se naucilo drive ditko s latkovkou (podotykam, ze jsem velka zastankyne latkovek 😉). Spis bych na leto proste plinku sundala a hotovo 😉

hellalright
autor
4. kvě 2018

Tak jasně, že mu ji prostě sundám, ale třeba v bazénu v herně chci nějakou alternativu.
@luj89

hellalright
autor
4. kvě 2018

@j.a.n.i Hele já to logicky myslím spíš tak, že sice to neproteče, ale zase to není tak suché, jako papírová plenka. Látkové ale asi stejně nejsou nikdy tak suché 🙂

luj89
4. kvě 2018

zcela uprimne si myslim, ze to uceni na nocnik nepomuze, ale zkusenost nemam.Jinak pri použití vhodne separacky ma dcera zadecek vic v suchu nez s jednorazem 😉

katkatris
4. kvě 2018

@hellalright Myslím že lepší by asi bylo, kdyby jsi mu tu plenku sundala úplně, pokud je na to už připravený, protože když bude mít plenku, tak jak se naučí, že když se vyčůrá do kalhot, že bude mokrý, když bude mít plenku.

hellalright
autor
4. kvě 2018

@katkatris znova opakuji, že tu látkovou plenku chci pouze pro případy, jako např. do auta nebo k doktorce, atd. co já vím...kde by zkrátka mohl být problém ho převlékat a jemu se stala nehoda.

hellalright
autor
4. kvě 2018

@luj89 tak to s tou separačkou je konečně konstruktivní informace, děkuji

luj89
4. kvě 2018

@hellalright kdyby vas to zajimalo, tak je to znacka popolini, mam od nich i vkladacku s touto vrstvou, je to neco jako Moira 😉. http://www.eshop-branakezdravi.cz/vkladaci-plen... Davam ji na ven nebo doma na spani.

hellalright
autor
4. kvě 2018

@luj89 ok, děkuji

katkatris
4. kvě 2018

@hellalright Jo aha, tak to promiň to jsem přehlédla 😇, ale i tak to bude chtít zásobu věcí na převlečení. V létě je na odnaučování nejlepší čas 🙂.

hellalright
autor
4. kvě 2018

@katkatris to je jasný, to mám stejně. Ten náš je hrozná všetečka, takže každý den několikrát převlékám 🙂

poah
Autor odpověď smazal
Zobraz
hellalright
autor
4. kvě 2018

@poah jasný no, každej to má jinak 🙂

heligona
4. kvě 2018

Pokud jde jen o pocit mokra, stačí strčit do jednorazovky obdélník ustrizeny ze starého ručníku 😊

katkatris
11. kvě 2018

@hellalright Jo děti už jsou hold takové 🙂, jo zásoba věcí je potřeba 🙂. Sestra má taky takového všetečku a zkoumala, ten vleze i tam, kde by jsi neřekla že to jde 😀.

alkuska
11. kvě 2018

@hellalright Když tam nedáš separačku, mokro bude cítit každopádně. Kup bambusové a mrkni i na fleru a tak, budou levnější než značkové. Jestli to pomůže je otázka. Já jsem teda malou látkovala ale jen kvůli občasnému použití by mi to nestálo za to, možná lepší dát kus "něčeho" do jednorázovky. Pže jak to budeš prát když jich budeš mít jen pár?