Ahoj, máte někdo chůvičku od této značky? Potřebovala bych se zeptat na pár věcí. Děkuji
Taky mám...tu s hodinkama 😂
Tak to mi asi neporadíte 😃 mne zajímá jestli jde obraz přibliživat, nikde jsem nenašla zoom
@sim244 mam taky a podle me to nejde☺️Nebo jsem na to taky neprisla☺️
Já co mám tu hodinkovou, tak ta přibližovat nejde 🙂
@makovice88 přesně tu myslim, tak nevadí. Jak jste spokojena?
A senzor pohybu má prosim?
@sim244 Mne staci. Jsem posedla kontrolou, kdyz spi 🙈 Takze mi staci ji videt. Takze za me ok.
Priste bych si ale asi koupila takovou, ktera se da ovladat a hybat s ni. Protoze nam treba mala cestuje po posteli a holt ji nekdy nemam v zaberu. 😁
Senzor nevim, co myslis. Jde tam nastavit, ze mas vypnuty displey, cimz setris baterku a obraz se zapne ve chvili, co dite zamruci. Coz ja nepouzivam, protoze ona se vzbudi i bez hlasoveho projevu. Proste si najednou sedne a je vzhuru.
Ted to po sobe ctu, snad je to srozumitelne, pisu rychle na telefonu 😂
@makovice88 no právě syn se budí bez zvuku a když jsem venku s prádlem tak jsem ho našla posledně linky, takže potřebuju aby se chůvička zapla v momentě, kdy zaznamená pohyb, nejen zvuk. To asi nemá viď?
A děkuji
Holky, tak za mne je to propadák. Mám vadný kus nebo máte všechny takhle hnusnej obraz?
Jsem zvyklá ze staré Tiny od Jablotronu na naprosto perfektní ostrej obraz. :( asi budu vracet fakt zklamání
@sim244 Jo, obraz odpovida. Ja teda vidim proste dite (u sebe). Takhle to vypada..dole v pravem rohu je zadek ditete 😅
@sim244 Máme TrueLife NannyWatch A15.