Ve které drogerii se nejlépe nakupuje pro dítě a sebe?

deniiskaa
19. led 2016

Ahoj, prosim vas kde se nejlepe nakupuje pro dite a pro sebe? Moc se mi nechce chodit z jednoho do druheho a tak hledam zkusenosti kde co nejlepe poridit vse na jednom miste. Diky

aninousek
19. led 2016

Já ráda nakupuji v DM

nat
19. led 2016

Za me doporucuji jednoznacne Dm drogerii.Teta drogerie mi prijde hodne draha a nic moc nemaji a Rossmann se mi take moc nelibi.

soleilll
19. led 2016

Před 3-4 lety jsem nakupovala nejvíc v DM, pak ale zdražila, tak jsem přesedlala na Rossmanna a asi před rokem jsem začala nejvíc chodit do Tety. Tak si vyber. 🙂 Radši si prohlídnu letáky a zajdu tam, kde dané zboží vychází nejlíp, protože jde většinou o významné položky nebo větší počet balení (plíny, příkrmy atp.) a taky mám všechny prodejny asi stejně daleko, což je určitě výhoda.

hz
19. led 2016

Tak jelikoz to u me neni tady se mi libi/nelibi, ale spise o cenach dane drogerie, nakupuji nejvice v Tete, mam kartu-stribrnou. Z Dm mam taky, ale tam mi vadi, ze ty body proste po nejakem case smaznou (pokud nevyuziji), aniz by mi daly vedet.
Je pravda, ze v drogerii spise nakupuji toaletaky a veci kolem wc a koupelny, kosmetiku vubec, tu jen na netu..jo a UM kupuji v Tete, jinde jsem Bebivitu nesehnala...

nikolkaamarianek
19. led 2016

Já pro sebe nakupuji v Rossmannu... sem tam jsou fakt velké slevy 🙂. Ale zas v dm mají široký sortiment pro dítka 🙂

xenona
19. led 2016

Za mě rozhodně Dm i co se sortimentu pro dítě týče. Ale ráda chodím i do Rossmannu. Do Tety nechodím skoro vůbec.

mymetka
19. led 2016

Co mám dítě chodím nejvíc do Rossmanna, mám jejich kartu a hlídám si akce, ale mám ho taky 5 min od domu, rozhodně mě vychází levněji nákupy tam než v DM

lucykal
19. led 2016

Rossman má výborné akce spoustu věcí ve slevě co má třeba trvanlivost 3 měsíce. Teda má taky super akce často vyřazují ze sortimentu tak jsem koupila kaše sleva vyšla cca 80% optori ostatním obchodů a doma spotřeby ještě 2 roky. Já osobně nechodí do DM.

thuptichova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
gaba_h
19. led 2016

dětské věci a příkrmy v DM, mám tam oblíbené značky, jejich výhody ale už nejsou co bývaly. Ostatní věci podle slev, nejvýhodnější na drogerku bývá teta, tam ty slevy opravdu za to stojí. Do rossmana skoro vůbec

ninive211
19. led 2016

Já nakupuju podle toho, co je kde v akci, momentálně nejméně v Rossmannu, i když tam mám tu kartu od Rossmánka. Často v Tetě příkrmy, tu mám teď navíc hned pod barákem, v DM ty věci, na které mám slevu z kupónu (jinak je tam teď bohužel vcelku draho). UM kupuju zásadně přes internet, vyjde mě to levněji.

kacca11
19. led 2016

Ja mam rada DM, ale na dekorativku Rossmann

naho31
19. led 2016

Vše nakupuji v DéeMku. 😉 UM, kosmetiku. Příkrmy jsem nekupovala.
Teta je šíleně drahá, občas vyběhnou s nějakou akcí, ale žádná sláva.

magdalenax
19. led 2016

Já hlavně nechápu, proč se k té drogerii Teta obchodníci upisují. Neví to každý, ale tohle není řetězec, jako DM. Možná ze začátku otevření prodejny je to tak nějak dobré, jako reklama, ale i tak pochybuji. Společnost Teta pouze zaštiťuje soukromé obchody, prostě smlouva - leták - cena - umístění zboží, prostě jste majitelem drogerie, ale diktuje vám někdo jiný....

kuratkol
19. led 2016

Chodim na www.kupi.cz. Tam si vyhledam akce zbozi, ktere zrovna potrebuju a necham sledovat pro priste. Do mejlu mi pak chodi info o tom, co je kdy a kde v akci.

kika_21
18. bře 2016

V DM.

janawei
22. bře 2016

Kosmetiku pro sebe a pro prcka buď v DM nebo na www.weleda.cz.
Pleny v Rossmannu, mají je tam obvykle nejlevnější, pokud jsou na akci.

meta123456789
18. kvě 2016

Já mám nejraději DM. Mají široký sortiment jak pro dítě, tak pro maminy. Mají slevové kuponky, baby program atd. A taky jí mám nejblíž, že 🙂

frndafrrr
18. kvě 2016

Přesně jak píší holky výše DM. 🙂

78marcela
18. kvě 2016

Rossmann. Driv jsem nakupovala v DM, ale kvalita jejich UM a plen sla hodne dolu. Tak jsem presla k Rossmanna, UM super, plenky rovnez, navic oboji o dost levnejsi. Celkove maji i lepsi akce. Treba dnes jsem na kartu rossmanka a s kuponem na slevu 10% na vse koupila UM Babydream za 81 kc. V DM maji Babylove za 160-170 kc.
Plenky v DM jsem koupila jednou a musela jsem je nechat vyvetrat skoro tyden, nez jsem se opovazila je dat male. Byl to desnej smrad. Takze hlavne kvuli UM jsem presla do Rossmanna a jsem spokojena.
Dnes jsem shodou okolnosti byla v Tete, ale ta mi teda prisla hodne draha.

luckamb
18. kvě 2016

I za mě DM.

eithelwing
13. kvě 2019

Ahoj, ráda bych otevřela toto téma.

Bydlíme na vesnici, takže pro mě mají smysl internetové nákupy. Přemýšlím, jestli se dá někde výhodně nakupovat drogerie. Reklamu měl web ageo - máte někdo s ním zkušenosti?

Párkrát jsem využila i dm doručování - vše v pořádku, skvěle zabalené, ale jak jsem zjistila, trochu jiné ceny, než v obchodě.

Může někdo doporučit i jiné weby?

Díky. 🙂