Dobrý den,
máte doma hacku? Jak jste s ní Vy a vaše děťátko spokojené?
Super, děkuji. Máte pružinku či lanko, nevím, co bude lépe pohupovat☺
měla jsem u druhého synka a tedkom též budu objednávat ze stranek tiki mechulka ani je šije na zakazku a necham si ušít větší-batolecí-vydrží déle.. a určitě pružinku....akorát ji nebudem davat do stropu ale do zdi..misto kolebky v obyvaku
@alexandra18 mohu se zeptat, jak jste ji uchytili do futer? Děkuji
Koupila jsem v Intersportu závěsnou hrazdu na cvičení a upevnila na to. Drží to 🙂 . Strop se nám nepodařilo provrtat.
@alexandra18 tedy super nápad👏 děkuji.
Za mě taky super!!! Využívali jsme tak do 10 měsíců, pak už tam syn nechtěl moc bývat. Manžel na to vyrobil z dřevěných hranolů přenosný stojan.
Nas hojdavak ceka na miminko, mame pruzinu a lano navrtane do stropu. Udelame vic haku na zaveseni - v loznici i obyvaku. Slysim na to samou chvalu, tak jsem zvedava.
zazrak. bez hacky bych asi prvni pulrok neprezila. dcera nespala vubec v postylce. jako vubec. jen v hacce a u mne. spala v hacce cca do 1 roku
@honeymom takový tentononc se prodává ale manžel ho vyrobí.taky právě máme ve stropě sádroše.... http://www.hojdavak.cz/p/201/balicek-do-zdi-sedy
@honeymom tady maji i do dveří držák http://www.hojdavak.cz/p/148/balicek-do-dveri
Děkuji za odkazy☺ no půjdu do něj. Snad se v něm bude dobře hajat.
@honeymom jenom teda pozor znam pripady kdy to dite nesnaselo. Holt to je nepredvidatelne. Ja deti osobne rozdeluji na odkladaci a kontaktni typy. Odkladacijsou kocarkove postyloidni typy (rozhodne NE ma dcera) a kontaktni jsou (hackove nosici satkovaci) :D. S nadsazkou. Zalezi na povaze matky. Ale fakt znam pripady kdy byla vule nosit/davat do kolebky a dite se radej vozilo a spalo v postylce. Nicmene v nejhorsim to prodate 🙂
@annaluciapetrzel no tak uvidíme. Jsem odhodlaná nosit, pokud záda dovolí☺a být dětem tak blízko, jak (dlouho) mi to dovolí. Ale chtít mohu...uvidíme, až se vyklube🐣
Tak to jsem vůbec neznala, dokud jsem to neviděla 🙂 Zdá se mi to jako zajímavá věcička, takže jestli budeme mít další mimčo, tak to určitě pořídíme 🙂
Byly to nejlépe vložené peníze. Používame ji na denní spaní dosud, a to má dcera rok. Perfektní🙂