Maminky doporučte prosim vhodnou vaničku na koupání . Nemohu se sama rozhodnout , dekuji .
Máme tuhle, vyhovuje mi tím že je veliká a syna v ní bez problému koupu i teď když mu jsou 4 roky, protože nemáme vanu, jen takový sprchový panelákový kout. https://www.bibik.cz/detske-vanicky/tega-anatom...
Obyčejnou vaničku abys mohla položit časem i na bříško. Rovné dno.
My kupovali úplně obyčejnou dětskou vaničku ( jako byly za nás) a pro klid duše jsem si do ní koupila tu pěnovou podložku tvarovanou - bála jsem se jak budu koupat, ale tu podložku jsme používali asi týden, pak mně to štvalo protože to vždycky muselo někde uschnout .... tvarovanou vaničku bych asi nepořizovala - jednak je to zbytečné a druhak to pak nevyužiješ - my jsme pak vaničku odvezli k ségře - má jen byt s balkonem tak se tam malý čachtal aspoň ve vaničce místo v bazénku, jo a taky jsme to ní pak krouhali zelí 😀
@adriana1314 vaničku jsem nechtěla, pak se nám narodilo nedonošeňátko, manžel koupil obyčejnou v ikei, až z ní vyrostl, tak jsem měla připravené klasické lehátko, to malému nevyhovovalo, tak jsem pořídila pěnové, to bylo super, jakmile se rozbilo, tak jsem už nic dalšího nekupovala a "plave" na složené osušce
@adriana1314 Máme Stokke a nedám na ni dopustit. Je velká, pěkná, skládací (super na cestování či ukládání doma), snadno se vypouští špuntem ve dně....mám do ní i baby lehátko a to je teď na větší dítě super, malej je radši v něm, než aby ležel na "klasickém" lehátku. Pro úplného novorozence mi to bylo trochu nepohodlné, musela jsem ho raději přidržovat rukou.
já měla anatomicky tvarovanou cam. hodně lidí vaničky ani nemá. mají kyblíky a nebo děti jen sprchují.