V čem v lednu z porodnice?

xmisas
6. pro 2021

Ahoj, v čem jeli Vaše děti z porodnice v zimě? Viděla bych to na dupacky, miminku, kalhoty, ponožky, čepičku a ve vajíčku zachumlat do deky..
Auto bude vyhřáté a do sedacky by neměli mít tlusté bundy, kombinézy a pod. kvůli bezpečnosti. Speciální fusak do vajíčka nemáme a neuvažují o něm.. jedině ještě přes deku hodit zimní zateplenou kapsu.
Co myslíte?

mdch91
6. pro 2021

Presne tak, vic vrstev mit kvuli bezpecnosti nemuze. Na syna jsem ale mela pak na zimu fusak, ktery se nasadi pres vrch vajicka a byla jsem moc spokojena. Chrani dobre pred vetrem, snehem, destem

jako_mala_holka
6. pro 2021

Myslím si, že to bude v pohodě

xmisas
autor
6. pro 2021

@mdch91 a @jako_mala_holka děkuji za odpovědi. Já už se bála že sem krkavčí matka a budu ji týrat zimou.. 😂

hvezdicka09
6. pro 2021

@xmisas v lednu jel malý z porodnice v bodycku, dupackach, cepicce a plysovem overalu. Ještě jsme ho zakryli dekou 😊

pe_tu_ss_ka
6. pro 2021

@xmisas malý byl nedonošený a když jsme jeli z nemocnice měl 2550g. Domů jel v body, tenkých tepláčcích, ponožky, čepice a rukavice a tenká mikina a ve fusaku do autosedačky. Později jezdil ve fusaku bez mikiny.

biciklissie
6. pro 2021

Za mě tedy fakt super ten fusak do autosedačky. Skvělá investice a koupila jsem vyhodne v akci. Úplně tam odpadá to řešení, co na miminko navrstvit. Jezdí v tom, co má na sobě, tedy jednu vrstvu (bude domácí overalek nebo body s polodupackami), na to tenkou mikinku. Čepička, rukavičky a návleky na nožičky. Úplně stejně by jel i z porodnice, jen bych navic jeste dala deku.

emillyhk
7. pro 2021

Přesně jak píše @biciklissie - fusak do sedačky je fajn, nemusíš dítě zbytečně nabalovat, když jdete do auta a potom mu není naopak vedro, když už se auto ohřeje 😊 Rodila jsem na konci ledna a do autosedačky jsem měla fusak pro období jaro/podzim. Pokud mrzlo, přidala jsem i dečku. Fusak jsem potom měla celé jaro v kočárku, to už do fo auta nepotřeboval 😉

biciklissie
7. pro 2021

Ono je ještě fajn si promyslet, jak člověk bude tu autosedačku používat. U nás se občas stane, že manžel na mě čeká s malým v autě, když jdu nakoupit nebo s dcerou k doktorovi. Syn spí, tak je s ním v autě a nemusí tam tolik topit. Případně ho popovezeme rovnou v autsedačce na podvozku z kocarku tam, kde potřebujeme. Taky u toho spí, tak odpadá ho vydávat, přioblíkat někde v autě v té kose. Fusak jsem kupovala teď úplně perfektní za čtyři stovky. Je větší, což ničemu nevadí, tak si říkám, že možná vydrží i na příští zimu.

michaela666
7. pro 2021

Dcera je taky lednová a domů jela oblečená jak píšeš + zabalená ve vlněné dece a přes autosedačku nánožník. Když jsme ji brali na nákup autosedačka + podvozek kočárku měla místo tepláčků fleecovy overal. Fusak do autosedačky mi přišel zbytečný, protože autem jezdí manžel a já převážně chodím s kočárkem.

jjasmina
7. pro 2021

@xmisas my měli jbody, dupacky, pomozky, cepici a chlupatou kombinézu, rodila jsem v únoru a sebou deku

petrasipkova1
7. pro 2021

Skvěle jsou takové chlupatkove kombinezky

pe_tu_ss_ka
7. pro 2021

@petrasipkova1 ale určitě ne do autosedačky, tam má mít prcek co nejméně vrstev, aby pásy doléhaly na tělíčko, je to stejné jako s bundami u starších do autosedačky bunda nepatří 🙂

makovice88
7. pro 2021

@petrasipkova1 Presne jak pise @pe_tu_ss_ka a navic z tech chlupatych kombinez mohou sjizdet pasy dolu.