Ahoj, v čem jeli Vaše děti z porodnice v zimě? Viděla bych to na dupacky, miminku, kalhoty, ponožky, čepičku a ve vajíčku zachumlat do deky..
Auto bude vyhřáté a do sedacky by neměli mít tlusté bundy, kombinézy a pod. kvůli bezpečnosti. Speciální fusak do vajíčka nemáme a neuvažují o něm.. jedině ještě přes deku hodit zimní zateplenou kapsu.
Co myslíte?
Myslím si, že to bude v pohodě
@mdch91 a @jako_mala_holka děkuji za odpovědi. Já už se bála že sem krkavčí matka a budu ji týrat zimou.. 😂
@xmisas v lednu jel malý z porodnice v bodycku, dupackach, cepicce a plysovem overalu. Ještě jsme ho zakryli dekou 😊
@xmisas malý byl nedonošený a když jsme jeli z nemocnice měl 2550g. Domů jel v body, tenkých tepláčcích, ponožky, čepice a rukavice a tenká mikina a ve fusaku do autosedačky. Později jezdil ve fusaku bez mikiny.
Za mě tedy fakt super ten fusak do autosedačky. Skvělá investice a koupila jsem vyhodne v akci. Úplně tam odpadá to řešení, co na miminko navrstvit. Jezdí v tom, co má na sobě, tedy jednu vrstvu (bude domácí overalek nebo body s polodupackami), na to tenkou mikinku. Čepička, rukavičky a návleky na nožičky. Úplně stejně by jel i z porodnice, jen bych navic jeste dala deku.
Přesně jak píše @biciklissie - fusak do sedačky je fajn, nemusíš dítě zbytečně nabalovat, když jdete do auta a potom mu není naopak vedro, když už se auto ohřeje 😊 Rodila jsem na konci ledna a do autosedačky jsem měla fusak pro období jaro/podzim. Pokud mrzlo, přidala jsem i dečku. Fusak jsem potom měla celé jaro v kočárku, to už do fo auta nepotřeboval 😉
Ono je ještě fajn si promyslet, jak člověk bude tu autosedačku používat. U nás se občas stane, že manžel na mě čeká s malým v autě, když jdu nakoupit nebo s dcerou k doktorovi. Syn spí, tak je s ním v autě a nemusí tam tolik topit. Případně ho popovezeme rovnou v autsedačce na podvozku z kocarku tam, kde potřebujeme. Taky u toho spí, tak odpadá ho vydávat, přioblíkat někde v autě v té kose. Fusak jsem kupovala teď úplně perfektní za čtyři stovky. Je větší, což ničemu nevadí, tak si říkám, že možná vydrží i na příští zimu.
Dcera je taky lednová a domů jela oblečená jak píšeš + zabalená ve vlněné dece a přes autosedačku nánožník. Když jsme ji brali na nákup autosedačka + podvozek kočárku měla místo tepláčků fleecovy overal. Fusak do autosedačky mi přišel zbytečný, protože autem jezdí manžel a já převážně chodím s kočárkem.
Skvěle jsou takové chlupatkove kombinezky
@petrasipkova1 ale určitě ne do autosedačky, tam má mít prcek co nejméně vrstev, aby pásy doléhaly na tělíčko, je to stejné jako s bundami u starších do autosedačky bunda nepatří 🙂
@petrasipkova1 Presne jak pise @pe_tu_ss_ka a navic z tech chlupatych kombinez mohou sjizdet pasy dolu.
Presne tak, vic vrstev mit kvuli bezpecnosti nemuze. Na syna jsem ale mela pak na zimu fusak, ktery se nasadi pres vrch vajicka a byla jsem moc spokojena. Chrani dobre pred vetrem, snehem, destem