Ahoj,
chtěla bych vědět v čem spinkají vaše miminka? Já dávám malému bodíčko s dluhým rukávem a dám ho do spacího pytle. Jenže bodíčka s dlouhým rukávem nějak nemohu sehnat, když už nějaké mají tak růžová...štve mě, že mají na holčičky více věcí než na chlapečky. Náš kluk rychle roste a hned je mu všechno malé. Myslíte, že když bude spát v bodíčku s krátkým rukávem, že může nastydnout? Máme tady kolem 25°C. (MÁME RÝMU) V čem tedy spí vaše miminka?
ahojky,
tak mi spíme v bodýčku s dlouhým rukávem, takový ty polodupačky s ťapkama a ve spacím pytli - spíme v místnosti cca okolo 19-20°C - a když má studený packy, hodím přes ní ještě deku - a bodíček s dlouhým rukávem máme hafo - nakupujeme je na www.antony.cz - a mají i barvy pro kluky i neutrální...a těch 25°C si myslím, že na rýmu není dobře...když je chladněji,líp se dýchá
Promin, co je to ten overálek?.)
tak ono u nas chladneji udelat nejde, zijeme v podkrovnim byte a je tady porad takhle hodne, ikdyz vetrame. Tak už vím že overalek jsou dupacky.)
No to má narozdíl od bodíčka i nožičky ;)
dupacky s rukavem🙂
v HaM mají na kluky hezká body s dlouhým rukávem
jinak my spíme v overálku, nebo pyžámku. Stejně bejvá ještě většinou na zavinovačce a je přikrytej peřinou
moja mala do 2-3 mesiacov spala v tom istom, v com bola cez den, aby som ju netrapila prezliekanim. Teraz uz spava v pyzamkach - dlhe rukavy aj komplet zakryte nohy. Potom ju supnem do spacieho vaku, alebo zakryjem perinkou.
lishia, myslim, ze by bolo dobre, aby maly mal dlhe rukavy. Ak nemas body s dlhym rukavom, tak mu daj na body tricko s dlhym rukavom. A ta teplota v miestnosti, kde babatko spi by naozaj mala byt okolo 18-20 stupnov, ako pise ygreen.
tak sem prece jen neco jeste vyhrabala na co sem zapomnela ze sem mu to koupila.) tak dlouhy rukav jeste ma.) ale musim neco nakoupit. Jinak v tom tescu sem teda jeste bodicka s dlouhym rukavem nevidela....a HaM na to nemam penize, abych kupovala draha bodicka, ktere ma jen na chvili, roste jak z vody. KRom toho dost ublinkava, takze mam vsechno vyprany v kosi, ale sem lina zehlit, tak to trva.
stve me ze maji vsechno jen na holky. Kdyby to na ty holky bylo aspon ve zlute, ale ono je to vsechno ruzove a do toho ho fakt nedam ani v nejvetsi nouzi. chjo.
Mají je tam 🙂 Buď mají obyčejná bílá v balení po třech nebo pak nějaká barevná. Jak ale říkám, většinou naši velikost seženu tak ve třetím tescu. 🙂
v body, alebo v pyžamkách, ale väčšinou jej pod pyžamko dávam ešte aj body, lebo počas spánku sa povyzlieka, aspoň teda spodok.... 😀
A Jarko ako veľký chlap, samozejme v pyžamku... 😉
taky spíme v overalku není nic lepšího 🙂
my tiež v overalku
my spime v takom co ma nasite ponozky a rozopina sa to medzi nohami a aj pri hlavicke a ma to aj dlhe rukavy. a aj capicku.
mrnousek taky v overalku 🙂
overalek 😉
Když spíme ve spacím pytli, tak má normální pyžamku. Když bez něj, tak v overálku 🙂
Loni přes zimu měla malá na spaní overálek a tenčí spací pytel. V ložnici netopíme 😉 . Overálky jsem většinou kupovala v sadě v Tescu. Jsou sice trochu tenčí, ale myslím, že to stačí. Neměli přímo holčičí, ale na spaní je to snad jedno 😅 a i ta velikost. Schválně jsem vzala větší, aby to bylo pohodlné a hned z toho neodrostla.
Teď už jsem koupila první pyžámko, jsou to kaťátka s tričkem s dlouhým rukávem. Je to na zkoušku za 75Ká. Tak uvidíme, jaká bude spokojenost 🙂 .
kdyz ten muj kluk roste ze dne na den....ja spis davam jen ty bodicka s dlouhym rukavem a sup do pytle....mame tady dost teplo, takze nepotrebuje mit nozicky v nohavicich. Ja ty overalky taky mela, ale hned mu to bylo male🙂 ale nedavno sem v tescu omylem koupila na 12 mesicni dite, asi uz mu to brzo bude🙂)) Overalky se v tescu koupit daji, ale ty bodicka s dlouhym rukavem sem tak fakt nevidela...asi budu muset jeste lip koukat.)
tak my dáváme overálek a nebo pižámko a zakrýváme peřinou 🙂
alishia - jsme rodily ve stejný den co 😀 😀 😀
a nebolej miminka v tech pyzamkach briska???
many🙂 nojo🙂 v kolik hodin?🙂 To byl zahul co?🙂
to nemá utáhlý,je to volný,jinak bych mu to nedala,no začali jsem mu to dávat tento týden,protože jsem mu nakoupila overálky 74 a všechny malý,až pak jsme přišli na to,že je to tím asi ,že má větší plínky už,tak jsem dali pižámko a musíme koupit větší overálky,je mu jen jeden 😒
v 16.45
a jaké máte míry co 😉 my 66,5 a 7 140g 😀
tak to sme starsi my 14:14 🙂 Ja mu bud nakoupim fakt obri veci, protoze se prehlidnu a nebo presne na telo a za par dnu je mu to male./ A vy spite v pytli nebo pod perinkou?
jinak čtu,že si sháněla bodyčka s dlouhým rukávem,to já taky,teď tam mívali samý s krátkým,tak snad už brzo budou prodávat s dlouhým,když už je chladno
My 7,700g a 71cm🙂 ale jsme na umele vyzive🙂 a asi je to obrik po manzelovi porod. vaha 3,590g, 52cm.
My spíme v overálku 🙂 V bodíčku spal, když byla nesnesitelná vedra. Ale jinak souhlasím. Byla jsem tento týden v Tescu, že malému koupím na zimu bodíčka s dlouhým rukávem a ouha jedny měli samé velikosti 0-3 měsíce a druhé zase až od 18. měsíce. V jeho velikosti bych mohla koupit leda růžové. 😖