Ahoj holky zajima me v cem spi vase miminka kdyz jste napr.v obyvaku a chcete jej mit u sebe.Postylku v loznici mame ale treba kdyz tady bude navsteva nebo proste budu chtit mit maleho u sebe tak nevim co poridit.Libi se nam ty kosiky pro miminka ale jsou dosz drahe tak nevim jestli je i jina varianta.Diky moc☺
Měla jsem kolébku na kolečkách, takovou mini-postýlku, to bylo super. První mi spalo třeba volně na gauči, ale u dalšího už to nešlo :o) Jinak koše i postýlky jdou sehnat z druhé ruky a pak zase prodat - na těch pár dní to stačí...
Mela jsem kolebku od Babypoint, byla naprosto skvela a proti tém proutenym velka, takže slouzila dlouho 👍
Ahoj,já dávám od narození jedině do postýlky,obě děti.Košík jsme měli jen u babičky,když jsme tam přespali.Pro mě je to zbytečný krám,zabírá místo.Jinak třeba můžeš pořídit cestovní postýlku,dá se složit.
My máme v obyvaku cestovní postylku. Někdy spí jen tak na gauči obložená polštáři, ale ta cestovní postylka je šikovná. Je na kolečkách, snadno se složí a nebojím se tam malou odložit a třeba doběhnout před barák vyvencit psa...
My jsme měli v obýváku cestovní postýlku, většina jich má takové to závěsné lůžko pro úplně malinké děti, aby ses nemusela ohýbat dolů....pořídili jsme pak do ní lepší matraci a dobrý, bydlíme v domku, takže klasická dřevěná postýlka byla nahoře v ložnici a dole ta cestovní...měla i kolečka, takže se s ní dalo podle potřeby popojet....
Postýlky mívají kolečka, tak se dají převést, u nás to mezi patry nešlo, tak jsem koupila ještě jednu obyčejnou postýlku z Ikea. Cestovní jsem nechtěla, v klasické se děti naučí lépe stát, díky těm špruslím.
Měla jsem půjčenou pojízdnou kolíbku, sice byla jen na první 3 měsíce, ale bylo to super. Kdybych ji neměla půjčenou, určitě něco podobného koupím.
měla jsem košík na kolečkách
@isousek já měla tohle, naprosto skvělá věc https://www.malvik.cz/Postylky-a-doplnky/Kosiky...
@isousek - tady jsem našla něco v podstatě stejného.... https://www.malvik.cz/Postylky-a-doplnky/Cestov...
Já měla v obýváku druhou postýlku normálně. Přes den byl malý v obýváku pořád a do ložnice jsem ho ukládala až na noc 😉
nám spí jen v ložnici v postýlce,než se narodila tak jsem o něčem takovém přemýšlela,ale dneska u mám pocit,že i pro ní je lepší kyž spí v ložnici v klidu..
U nás od narození s náma vegetuje na gauči 😀 v obýváku máme nevyužitou postylku 😀
Tak já mám v základní výbavě i cestovní postýlku, protože jsme často o víkendech jezdili k rodičum a vozili ji vždy sebou a já bych ji za nic nedala, takže buď v tom, já mám Cam Daily Plus nebo někdy na střídačku taky v lehátku Brightstars Cozy Kongdom má i vibrace a zvířátka takže ji to bavilo 🙂
Kde zrovna vytuhne 🙂
Také nad tím přemýšlím a asi koupím ohrádku tuto http://www.babytip.cz/postylky-a-ohradky/ohradk...
My máme v obýváku cestovní postýlku...
@ronyx Ty jo, ta je super...i ta cena je výborná. Závidím.
Nám taktéž spí jen v ložnici. Pořídila jsem chůvičku, takže mám do ložnice zavřené dveře, abych malého nerušila a mám o něm stále přehled.... Je to hlavně prima, když je u nás návštěva, tak malý má aspoň svůj klid....
my jsme měli v ložnici normální postýlku a v obyváku jsme měli hojdavak a super.
Luci a ten hojdavak jste měli ve stropu ne na stojanu. A je tam i nějaká matrace? A závěsný systémy jsou k tomu nebo samostatně?
Na denní spaní dávám vždy do ložnice. Ty miminka v prvních měsících hluk tolik nevnímají, takže občas jsem nechala, ale už kolem 4. měsíce jsou dost vnímavější, takže pak už jen ložnice 😀
Hacku...houpací závěsnou postýlku...