Holky, v čem perete oblečky pro novorozence?
Dreft sensitive
persil sensitive, do pul roku jeste ocet misto avivaze, ted permon M misto avivaze
Lovela , bez aviváže... 🙂 ale to bylo teprve moje první dětské praní pro drobka 🙂
detske prasky DenkMit z DM, ten ocet pouzivam taky, s mydlovymi orechy mi pomalu dochazi trpelivost (tak stridam s tim DenkMit)
Pere to minimalne stejne dobre jako ten Persil Sensitive (rekla bych, ze lip) a je to ekologicky prostredek (nevim jak moc, ale ma to ikonu toho "sustainable cleaning" 🙂 ) Je uplne bez parfemace, aby to nemohlo drazdit zadnym zpusobem, takze kdybys chtela to typicke vonave pradlo, tak spis ten Persil, ten voni prijemne.
Aloe senzitiv + PH neutral místo aviváže (z dedry), peru v tom pořád, protože mám kluky atopiky a super
Lovela, bez aviváže, dvojí máchání, teď pomalu upouštím od dvojího máchání, když už je malému skoro 10 měsíců - když to bude OK, tak už nechám jen normální program a dvakrát máchat nebudu
persil sensitiv a k nemu davam dezinfekci sanytol
Perwoll. Prala jsem to dohromady s naším. Mam hodne citlivou kůži a Ekzem a perwoll je dobrej. Lovela mi dělala zlé a navic neprala.
prala jsem v loveli a byla jsem spokojená
Původně v Lovele, ale nedělala nám dobře. Používáme látkové pleny - oprudila se mi. Prádlo nebylo vyprané dle mých představ a malé nevyhovovala. Teď používám Batole a vše OK
Původně Lovela, ale moc mi nevoněla, teď Persil Expert Sensitive (oboje tekuté), na 40°C, obyč máchání a bez aviváže.
Batole, dvojí máchání a u darovaných věcí, které ležely kdovíjak dlouho kdovíkde sanytol do máchání
Persil Sensitive, bez avivaze
Na doporučení lékařky používám léta už jen Ariel a aviváž Lenor
Používám ekologický prací prášek i gel a jako aviváž ocet
Prací gel Sodasan color sensitive (peru v něm i naše prádlo, je úplně bez parfemace 🙂), aviváž nepoužívám a občas místo ní dám na změkčení prádla lžíci octa, plus obvykle dávám máchání navíc.
Mýdlový sliz a nebo Lovela. Aviváž nepoužívám, občas místo toho použiji ocet.
Prala jsem v Dreftu a Persilu (varianty sensitive).. aviváž jsem používala taky jakousi sensitive (nějaká z těch klasických značek, už nevím... Silan?)..ale teď už bych ji nedávala..a celkově jsem začala prát ve slizu a asi bych v tom prala i ty novo- oblečky🙂.. Dávala jsem taky máchání navíc. A žehlila jsem.🙂
Batole 🙂
Používali jsme Lovelu sensitive i Batole, s oběma jsem byla spokojená, hezky voní, ale bohužel pravdou je, že určité skvrny člověk už prostě nevypere, hlavně oď šťáv, nebo zeleninových příkrmů
Ocet misto aviváže??? Proč? A nesmrdí ty oblečky octem? 😕
@misska1 persil sensitive a aviváž pro miminka. A extra máchání.
Persil Sensitive