V čem perete oblečení pro miminka?

dzejnule
14. bře 2017

Ahojte, v čem perete/budete prát oblečení pro miminka? Já jsem si zatím koupila "Batole". Máte s ním někdo zkušenosti?

zuzikuzlik
14. bře 2017

U první jsem prala v lovele, teď se chystám na batole - aviváž krásně voní a na prášek z dm

mku
14. bře 2017

já se teď chystám vyprat všechno oblečení po dcerce na 60C v persilu a těsně před porodem pak už jen a 40C v dětském prášku (zatím jsem nezkoumala co se vyrábí).

dixi86
14. bře 2017

Ahoj, já peru v Batoleti vše i pro nás. Vypere opravdu vše, na příkrmy a špatně vypratelné používám navíc žluč.mýdlo. Krásně voní, skvěle pere a cena je taky fajn. A nedráždí nás. Peru na 60, 90 vše.

rou
14. bře 2017

U prvního syna jsem používala zezačátku Batole a Lovelu a pak přešla na prací gely. Když jsem začala s příkrmy, měla jsem na všem fleky, které nešly vyprat. Brala jsem to tak a věci pak schovala pro mladší dítě 'na lítačku'. Mezitím jsem objevila drogerii firmy Dedra, narodil se druhý syn, tak jsem mu pořídla prací prostředky z řady Sensitive https://www.dedra.cz/cs/drogerie/prani/citliva-.... Asi od půl roku jsem přešla na jejich klasické prášky na barevné a bílé prádlo a dokonce se po pár vypráních vypraly i staré skvrny po prvním synovi, což jsem vůbec nečekala. Takže za mě nejlepší drogerie na praní. A vůbec se nemusíte bát, že jde objednávat jen přes internet, normálně se zaregistrujete a nakupujete za nižší ceny než jsou uvedeny, neplatíte žádné členské poplatky a není nutný žádný pravidelný odběr. ;)

bbubble
14. bře 2017

ahoj, ja periem pre nas v mydlovom slize tak planujem aj pre mimco, ale asi kupim aj nejaky "normalny" prostriedok do rezervy - chcem pouzivat latkove pleny, tam su niektore casti flisove a ten sliz by sa nemal pouzivat na flis.. tak sa tiez rada inspirujem 🙂

dixi86
14. bře 2017

@bbubble já třeba začínala na slizu, používám látkovky, ale měla jsem věčně z toho ekzém, takže jsem přestala používat. Tím lépe, pokud někomu vyhovuje.

valeriem
14. bře 2017

Peru v Lovele uz 8 let a v pohode

portinari
14. bře 2017

žlučové mýdlo přímo na skvrny + sliz + ocet místo aviváže
na bělení čtvercovek perkarbonát sodný (+TAED když nebudu vyvářet)

viiny
14. bře 2017

Holky a nezkoušela jste některé Denk Mit - Ultra Sensitive? používám od nich prací prášek pro nás velké a jsem moc spokojená, tak pokud by byl dobrý i ten pro děti, tak je to pro mě jasná volba.

dapele
14. bře 2017

Celé rodině peru v mýdlovém slizu a místo aviváže používám ocet s esenciálním olejem. Na fleky, které je malá schopná vytvořit, jsem zatím nic lepšího nepotkala. Pro případ nouze nebo pokud potřebuji jen něco narychlo přemáchnout mám doma Persil Sensitive. Aviváž nepoužívám vůbec, škodí na kůži i oblečení.

kassandra1
14. bře 2017

@dzejnule Persil Sensitive a spokojenost.

florenciak
14. bře 2017

Taky Persil Sensitive.

mr_falko
14. bře 2017

od zacatku v nasem prasku vcetne avivaze. Peru v bilym Surfu a avivaze stridam. Na skvrny jedine zlucovy mydlo

soleilll
14. bře 2017

@dzejnule V postatě jsou jen 3 doporučené prací prostředky pro mimna - Batole, Lovela a Persil Sensitive. Řekla bych, že jsou kvalitou srovnatelné, takže vybírej podle toho, co ti voní. Já mám Persil a s tou vůní už mám napořád spojenou vůni mých dětí, jako mimin. 🙂

linbrno
14. bře 2017

peru v mýdlovém slizu, jako aviváž ocet

magicaetezzz
14. bře 2017

Peru v DM denkmit pro miminka

yelowangel
14. bře 2017

Já jsem začínala a pořád mám prášek Lovelu - brala jsem jich víc a mamka mě pak začla zásobovat takže jsem prošla Batole, Omnio Bianco, tekutá Lovela a ještě tam mám Marseilské mýdlo. Všechno dobrý jenom to Omnio bych nedávala úplnýmu miminku, malýmu na štěstí nevadí ale když v tom vyperu naše tak můj chlap se z toho drbe. A fleky jsem nikdy nijak moc neřešila v čem prát, prostě jsem to polila Arielem Profesionalem a přeprala v ruce a pak v pračce normálně v dětským prášku a nebyl problém. Pak ho přestali dovážet a zmizel odevšad tak až mě dojde přejdu na něco jinýho.

eva_marie
14. bře 2017

Koupila jsem si teď mydlovy prášek od Jelena tak doufám, ze to bude OK ale přijde mi, ze bude méně agresivní když má mydlovy základ .

koliotte
14. bře 2017

Ahoj, používám Persil sensitive, prášek i gel, jsem spokojená :o) Koupím vždy v akci ...

viiny
15. bře 2017

@magicaetezzz Ahoj, to ráda slyším, také jsem přemýšlela, že pak budu kupovat tento. A jsi spokojená? i pro úplného prďolu? jde mi o to, aby se z toho neosypal, všude čtu jen Batole, Lovela a Persil Sensitive a já mám s Denk Mit skvělé zkušenosti.

magicaetezzz
15. bře 2017

@viiny
Nase dospelacke veci peru taky v denkmitu a jsme spokojeni. Jestli bude miminovi vyhovovat ti muzu napsat v kvetnu az porodim 😂 ale trebas ho vozim pro tetu pro maleho a je s nim spokojena - i kdyz ho privezla z porodnice, tak se neosypal, takze i pro uplnyho novouse 😉

viiny
15. bře 2017

@magicaetezzz Sakryš, nějak mi nedošlo, že jsi ještě neporodila 😂 ale když si vzpomeneš a napíšeš, tak budu ráda! 🙂 přeju hodně štěstí

magicaetezzz
15. bře 2017

@viiny
Mno ete ne 😀 ale znam plno lidi kolem sebe, co perou v denkmitu a jso spokojeni. Hele vzpomenout si zkusim 👍

maxpex
16. bře 2017

Výbavičku jsem prala a i až se malá narodí budu prát v Lovele modré, aviváž nepoužívám a ještě přidávám máchání navíc. Ale to jen teď, když bude nejmenší. No a a začnou příkrmy, tak uvidím, co zabere na fleky. Hodně si maminy chválí žlučové mýdlo.

junkka
16. bře 2017

Persil sensitive a ted uz delaji i kapsle, coz je super. Jinak ted peru klasicky v arielu v kapslich🙂

vytli
17. bře 2017

Lovela 🙂

stepanka1111
17. bře 2017

Též Persil Sensitive,a na ty žluté kakance mýdlo Jelen. Až Persil dojde, mám připravený Ariel sensitive.