Ahoj holky, poraďte mi, prosím, kam odkládáte veškeré krémy, olejíčky a další potřeby pro miminko na přebalovacím pultu? Líbí se mi závěsný úložný systém z Ikea (viz foto), ale bohužel to mám do obchodu z ruky, tak bych to ráda vyřešila jinak. Nedala by se někde sehnat alternativa? Děkuji moc za vaše příspěvky 😉
@inka02 ahoj, mam tenhle ikeacky system dole ve sklepe a uz ho nebudu potrebovat - klidne se muzem domluvit a za postovne a nejakou symbolickou castku rada poslu 😉
My vse mame ve/na stolku vedle prebalovaku.
Nad přebalovacím pultíkem, tak abych tam dosáhla, mám přidělanou poličku a na ní položené běžně používané věci. Menší věci a ne tak často používané tam mám v plastové krabičce z IKEA, tak se na to nepráší a můžu sundat celou krabičku. (Stejně to bylo udělané i v porodnici.) Pleny mám na zemi vedle pultíku a beru je rovnou z obalu. Aspoň moje dítě by se v krabičkách vedle pultíku hrabalo, takhle na poličku a jen na kraj dosáhne až v roce a půl.
My máme přebalovací pult na komodě dost veliký a máme tam takovou krabici na pleny a kremiky mám vvuhackovanem košíku od mamky. To co používám méně mám v šuplíku v komodě.
@inka02 máme přebalovací pult připevněný na komodě, pár věcí se vejde po stranách vedle podložky, ale není to moc praktické - jakmile mimčo trochu vyroste, tak na to při přebalování dosáhne. Většinou to teď necháváme v zásuvkách komody.