Úložný systém k přebalovacímu stolu - kam odkládáte všechny potřeby pro miminko?

inka02
22. lis 2018

Ahoj holky, poraďte mi, prosím, kam odkládáte veškeré krémy, olejíčky a další potřeby pro miminko na přebalovacím pultu? Líbí se mi závěsný úložný systém z Ikea (viz foto), ale bohužel to mám do obchodu z ruky, tak bych to ráda vyřešila jinak. Nedala by se někde sehnat alternativa? Děkuji moc za vaše příspěvky 😉

pikl
22. lis 2018

@inka02 máme přebalovací pult připevněný na komodě, pár věcí se vejde po stranách vedle podložky, ale není to moc praktické - jakmile mimčo trochu vyroste, tak na to při přebalování dosáhne. Většinou to teď necháváme v zásuvkách komody.

inka02
autor
22. lis 2018

@pikl Já budu mít pult jen se dvěma policemi a nahoře je místo jen pro podložku. Jestli neseženu něco závěsného na bok, tak to budu muset řešit košíkem v polici. Což mi právě nepřijde moc praktické.

lucifux
22. lis 2018

@inka02 Co si třeba na pultík pověsit nějaký lepší kapsář, nebo si něco praktického nech ušít.

inka02
autor
22. lis 2018

@lucifux To je nápad! Bezva, musím po něčem takovém kouknout. Mockrát děkuji za tip 😉

lucifux
22. lis 2018

@inka02 Já jsem takový kulinářský ty 😀p, já bych si to třeba udělala z háku který se věší na balkon na truhlíky s muškáty. A přidělala bych k tomu nějaký malinký kosík, nebo tak něco. Samozřejmě, že bych si to nějak ozdobila, vylepšila... Ale taky je to možnost 😉

starbucks
22. lis 2018

@inka02 my ten systémem z IKEA měli a bylo to super. Nemáme moc místa.
Jde i propadne objednat přes nějakou maminku, která má ikeu blízko a nechat si poslat

rencinka87
22. lis 2018

@inka02 ahoj, mam tenhle ikeacky system dole ve sklepe a uz ho nebudu potrebovat - klidne se muzem domluvit a za postovne a nejakou symbolickou castku rada poslu 😉

ariadna12
23. lis 2018

My vse mame ve/na stolku vedle prebalovaku.

radecka1
23. lis 2018

Nad přebalovacím pultíkem, tak abych tam dosáhla, mám přidělanou poličku a na ní položené běžně používané věci. Menší věci a ne tak často používané tam mám v plastové krabičce z IKEA, tak se na to nepráší a můžu sundat celou krabičku. (Stejně to bylo udělané i v porodnici.) Pleny mám na zemi vedle pultíku a beru je rovnou z obalu. Aspoň moje dítě by se v krabičkách vedle pultíku hrabalo, takhle na poličku a jen na kraj dosáhne až v roce a půl.

inka02
autor
23. lis 2018

@lucifux Máš super nápady 😉

pikl
23. lis 2018

@inka02 tak v tom případě doporučuju taky spíš ten kapsář, do toho se dítko tak dobře nedostane. A časem se vám možná i zredukuje počet kosmetiky, my teď denně používáme jen vlhčený Perlan, krém na opruzeniny a plenky, takže je to jednodušší

bauskka
11. pro 2018

My máme přebalovací pult na komodě dost veliký a máme tam takovou krabici na pleny a kremiky mám vvuhackovanem košíku od mamky. To co používám méně mám v šuplíku v komodě.