Máte prosím někdo zkušenosti s teploměrem, který měří opravdu přesně? Pokud ano, prosím o přesný název. Mám digitální a ten pokaždé změří jinou teplotu, tak zvažuji, že koupím nějaký bezkontaktní infra, ale je jich na trhu hodně a většina z nich nemá pozitivní recenze. Děkuji za případné typy :o)
@sanara_1 nejpresnejsi je rtutovej ale ten se sehnat neda. Taky jsem to resila celni teplomery nejsou moc spolehlivy i v nemocnici mi sestra rikala ze to nemeri presne ze je to pouze orientacni. No ja jsem nakonec koupila lekarrskej teplomer thermoval nostrale ma krystalickou stupnici tak snad meri presne. No co jinej teplomer to jina hodnota kterej je ten nejlepsiti neporadim
holky, děkuji vám za info
Ahoj, tak ak si sa este nerozhodla, mozem odporucit Thermoval duo scan (vyrobca Hartmann). Infracerveny teplomer, s ktorym nenasilne zmerias mimi na cele alebo v uchu. Ja osobne pouzivam nastavec na meranie na cele a som spokojna .. maly (syn 14 mes.) mi sam nastavi hlavicku a pocka, kym mu teplomerom prejdem po cele nad jednym ockom az ku spanku 🙂 co je spravny sposob merania a pokial ho dodrzis, budes urcite nadsena 😎
A co se pozeptat u babiček příp. prababiček, jestli by neměli doma zásoby rtuťových? Mě se takhle sešly doma 2 rtuťáky a hlídám je jako oko v hlavě. 🙂¨
Koukněte na teploměr Traxit, malý trpěl na periodické horečky až 40 stupňů a tento je jeden z mála, který měřil přesně.
já mám poslední jeden rtuťovej a pořádně ho střežím, protože pak budu asi v háji. měřím s ním syna od narození v podpaží, u neklidných dětí se to do zadečku ani nedoporučuje, abychom jim neublížili.
Holky rtuťák byl ještě minulý týden k dostání na aukru 😉
aha, tak jsem teď koukala na net a fakt se ještě sehnat dají, tak asi koupím do zásoby 😉
Dobrý den maminky 🙂,
do naší Wiki knihovničky byl přidán nový článek https://www.modrykonik.cz/teplomer/.
Budu moc ráda, pokud si najdete chviličku a podělíte se i s ostatními maminkami ohledně výběru a spokojenosti s vybraným teploměrem pro Vaše děťátko. Vaše zkušenosti a recenze jistě pomůžou maminkám, které se třeba zrovna teď rozhodují, jaký teploměr vlastně zakoupit.
Vaše postřehy, rady a tipy můžete psát přímo pod článek do okénka "Moje zkušenosti s ...".
Mockrát Vám děkuji a přeji krásný den 🙂.
@elilly @blahova_andrea @kotito @leg @elilly @hardlove @eloana ... a další 🙂
resila jsme toto tema s pediatrickou..... bohuzel zadny teplomr neni presny.... nejpresnejsi byly rtutove,ktere nam eu zakazala....nase dr.ma bezkontaktni,ale rikala,ze stal kolem 40tisic a je docela presny.))) ja mam ucni celni a je uplne k prdu....takze pouzivame digitalni.