Ahoj, prosím radu jaký použít teploměr pro měření teploty 2letému dítěti. Měření v zadečku už odmítá, zvlášť když je to už několikrát za den, ale klasický rtuťový v podpaží ještě neudrží...tak dlouho neposedí. Předem děkuji.
Máme bezdotykový Thermoval baby Hartmann z lékárny.
Digitální do podpaží, ten je rychlejší jak rtuťový a kdyžtak ho nerozbije. Já teda dvouletého měřím rtuťovým, ten je nejspolehlivější, ale musím ho na tu dobu měření něčím zaměstnat.
Už 5 let bezdotykovy a potom na ověření nějaké hodně vysoké horecky mám po manželovi rychlobezku
Mame Bebelo. V uchu bych rekla, ze celkem cajk. Uz mi to jde i jakztakz na cele. Ale uz se mi stalo, ze jsem si nebyla jista a ukazalo mi to dost ruzna cisla (i s prihlednutim k jinym rozmezim ucho/celo). Jednou to bylo dost jedno, dostala tak ci tak sirup, jednou jsem to premerila rektalnim, vyjimecne, i kdyz se ji to nelibilo.
Orientačně několikrát denně merim bezdotykovým, když se mi to nezdá, tak digi do podpaží. Digi se snažím nechávat i delší dobu po zapípání, ta čísla se často ještě mění
@serafinovicova my máme bezdotykovy od Bebelo a v pohodě