Malý třeba plínku vůbec nepročůrá, jen malinko je tam načůráno, ale jak leží na boku, tak mu to nějak vyteče stranou a má jeden bok mokrej až na prostěradlo s fusakem i bodym. Také to znáte, nějaké tipy, nebo jiné plíny?
stava bohuzial, som zvedava ake plienky Ti odporucia kocky
Tak to se mi nikdy nestalo, Na noc pouzivam pampers, pres den latku. Dcera vypije vecer na ex 180 ml vody, takze ma v noci plenu uplne plnou a nekdy ji musim i prebalovat, ale neprotekla nikdy.
ano, pákrát se to stalo, ale měla jsem opačný problém, ty pleny byly malému už malé 🙂
Taky se nám stávalo, dala jsem o číslo větší plínky, aby se víc nad kyčlemi překrývali a tím líp obtáhly stehno - a problém byl vyřešen 🙂 . Používám zelené pampers (teda ne já, ale syn 😀 )
Občas se mi to stávalo s Pampers, ale od té doby co používám Šmoulové plenky z Alberta, tak nikdy !! Jsou mnohem lepší než Pampers - a taky levnější 🙂
občas se nám to stávalo, hlavně s oranžovými pampers pak jsem koupila ty zeleno modrý a nejen že udržely víc tekutiny ale ani neprotýkaj, opravdu jí ta jedna plína vydrží na noc a to toho vypije mraky v noci kór teď ve vedrech.
Vzdycky, když potřebuje vetsi velikost. Nezavisle na značce.
A kam má pindíka? U chlapečka je potřeba dbát na to, aby byl dolů. Někdy je trochu do boku a pak při větší dávce to plínka nestíhá absorbovat a prostě to proteče. Nebo ji má moc dlouho a jak v těch vedrech víc pije, tak ji prostě pročůrá.
Moje dcerce se to jeste za 4 mesice nestalo. Pouzivam na noc pampers premium care a dcerka spi i 11 hodin.
Používám Pampers Premium Care, šmoulí plenky z Alberta nebo sovičkový z Tesca. Synovi je 10m a poprvé protekl před 2 týdny a to jenom když měl průjem při nemoci. Jinak ani jednou. 🙂
Stávalo, když jsem kloudně nesrovnala pindu, ted už to vím, tak si na to dávám pozor. Jinak kupuju plíny se šmoulíkama a zelený z Tesca a podle mne je to dobrá kvalita za rozumnou cenu. 😉
Ano, znám to, zkoušela jsem větší, menší velikost Pampersek - zelený, premium bílý, oranžový, plenky z DM, Tesca, dávala jsem do plenky vložku kolem pasu, zkoušela jsem vložku do podprsenky jako suspenzor a stejně to dokázal pročůrat a počůral se až do podpaží. Jak to přišlo, tak to za pár týdnů odešlo, dodnes nevím, kde byla chyba, takže držím palce, ať to brzo přejde.
Ahoj jo stalo se nám to asi dvakrát problémem byly větší plenky. Podle mě je jedno jaká je značka plenek. My používáme plenky z Tesca a jsme spokojeni. Taky dost snesou a nejsou tak drahé jako pampersky. Stejně je dítěti na zadku nemůžete nechat 24 hodin. Jo a jak čtu tak mi máme holčičku takže možná je to u kluků jiné. Zatím nevím třeba druhé bude kluk a budu tu psát o radu taky.
stávalo se to synovi, dala jsem mu plíny č.4 místo č.3 a bylo po problému. U dcery se stane občas taky, ale ona hrozně "lábe" večer a v noci. Plíny větší jí dát nechci, jelikož má asi 10,5 kilo a nosí 4, které jsou do 18kg.
určitě jiné plíny, stalo se mě to jen párkrát a při změně značky bez problémů a také pozor na velikost! nekupovat zbytečně velké plíny, často i to je problém, gumičky kolem nožek jsou pak volnější a proteče to.