Ahoj všichni, chci se zeptat, chtěla bych používat do kočárku fusak 30 let starý. Je perfektní, z berana, jen velikost do dnešních kočárků nesedí 😕 Nevíte někdo prosím, kde by prováděli zkrácení a úpravu těhlech fusaků?
Nám teda seděl i do sporťáku 🙂 trošku jsme ho nahoře zahnuli aby se zkrátil a super🙂 a stejně jsem přes něho měla nánožník takže ho případně podržel 🙂 zkus to pořádně vyzkoušet, než jo necháš zkracovat😉 i když jsem teda asi moc neporadila že 🤔
Zase ať se ti do toho dítě vejde i v únoru - některé korbičky jsou takové, že půlroční dítě už se nevejde i bez fusaku a do sporťáku pak jako když najdeš.
Dělají delší ale hlavně širší. Nam by se krásně vešla do korby i ted vic nez v roce (kdyby tam vydrzela byt 😀 ) nekdy na ty minikocarky fakt ziram. Ale každý vybírá podle svých priorit. My chtěli pořádnou korbu na zimu a aby projel kdejakým terénem.
Tak terénní sme chtěli i my a máme ho, jen ta korba, no 😕
@weendyy Mám taky fusak 40 let starý a skvěle sloužil pro obě mé děti a ještě jsem ho půjčila dvěma kamarádkám. Neupravovala jsem ho, měla jsem dost velkou hlubokou korbu, takže stačilo jen zahnout spodní rohy dolů. Takže bych ho určitě neupravovala, dítě aspoň bude mít místo, ikdyž ho zezačátku stejně moc nezabere. A samozřejmě ten fusak dát před použitím do čistírny. 🙂
@weendyy Měla jsem Firkon Verano long, délka korby byla jako u tebe - 80 cm. Novorozeně neleží natažené na maximální délu, naopak je skrčené, takže i se zahnutým fusakem se krásně vejde a bude mít dost místa. Můj lednový syn v hluboké korbě a beránku vydržel dvě zimy (celkově do 14 měsíců) a já byla aspoň úplně v klidu, že je opravdu v teple. Takže nic neupravuj a až se to narodí, prostě to zkus a uvidíš.
kamarádka ho taky měla, ale říkala, že do dneších zim byl nepoužitelný, že se v něm dítě hrozně potilo☹.
Díky všem za názory. Zkusím to tam ještě jednou poskládat, popř. švadlena to jistí.
Taky mám na zimu nachystany starý berankovy fusak po mě a do hlubokého kocarku se mi vleze hezky, snad se tam vleze i půlroční dítě 😁 mam kočárek Hebart Basic s prostornou korbou. Zkoušela jsem ho i do sporťáku, mám Camarelo Eos a taky v pohodě. ☺️
Berankovy fusak používám ve staré Liberte uz ted, kdyz dávám syna spat na balkón. Je jen v dupackach, bodyčku a tensim kabátku, prikrity tensi deckou. A ma čepičku 😊
Dceru jsem davala do 30 let stareho fusaku jeste po me. Do jedine korby znacky roan marita se vesel uplne cely a jeste dcera v nem mela dost mista. V korbe jezdila az do 8 m a to bylo v zime. I do sportaku se skvele vesel.
kdo upravi to neporadim... ale ja mela na mimco taky retro beranka jeste po manzelovi... do hlubokeho byl supr, do sportaku uz ne... zavolala bych nejblizsi svadlene, urcite si poradi...