Od známé jsme včera dostali starší monitor dechu. Četla jsem už mockrát, že starší monitory nejsou úplně spolehlivé (ale nepíšou kvůli čemu, já si myslím, že je to kvůli podližcce s čidly).. Myslíte, že stačí k monitoru koupit jen novou podložku?
Koupila jsem si starší ( 12m pouzivanej po jednom dítěti) s dvemi podlozkami a my s ním neměly žádný problem . Ale kdybych měla sebemenší podezření tak bych si ho nechala zkontrolovat a seřídit .
Babysense se mohou nechat zkalibrovat a totéž jsem četla o Nanny. Já koukala na Babysense II a cena byla kolem 200 Kč (takže já si monitor nechám na druhé dítě a určitě nebudu kupovat zase nový, nechám pouze zkalibrovat).
Je možné koupit jen novou podložku a vyzkoušet, jestli vše funguje jak má. My kupovali ale nový (pro můj lepší pocit) Babysense II za 2.800 na www.pilulka.cz, což mi nepřijde jako zas tak hrozná darda. A nebo je možnost zapůjčit v porodnici.
Ja teď koupila jeden od jedne holčiny tady na koniku. Byl necele dva roky stary po jednom diteti což byla ma podminka. Starsi bych nechtěla. A kdyz budu mit podezreni ze snima spatne tak seridit se da vzdy 🙂 novy se mi kupovat nechtelo za ty penize, i ty pouzite vypadaji jak nove kdyz jsou vicemene furt pod matraci jen 🙂
Taky jsme měli necelé dva roky starý a fungoval normálně. Schovala jsem a při případném dalším dítku kdyžtak necháme zkontrolovat. Nové podložky se obvykle sehnat nechají.
Já bych do staršího nešla a nový je zas slušná darda. Po porodu mi nabídli k zapůjčení v nemocnici, kde je i seřizují, tak mi to přišlo jako dobrá alternativa, měli jsme ho půl roku.