Spotřeba PAMPERS SENSITIVE 80 ks. Jak dlouho vám vydrží?

lucohlova98
2. srp 2024

Ahoj holky, jak dlouho vám vydrží jedno balení vlhčených ubrousek PAMPERS SENSITIVE 80ks? Chci si pořídit krabici 15x80. A netuším na jak dlouho cca mi to vydrží, děkuji 😊
(Jedná se mi o novorozence)

pilzzee
3. srp 2024

@lucohlova98 Vubec jsme to nepouzivali. Resp jedno baleni bych mela na nekolik mesicu, kdyby nevyschlo 😀 Rozhodne nekupuj 15 kusu. Prvne vyzkousej, jestli to fakt budete potrebovat.

palja
3. srp 2024

@lucohlova98 hlavně některé ubrousky dělají ošklivou vyrážku. Chce to vyzkoušet, jestli to miminku nevadí. Na novorozence jsem měla perlan s vodou a až pak později ubrousky.
Ale jinak mi jedno balení ubrousků vydrží asi na 14 dní.

klpoiu
3. srp 2024

@lucohlova98 Dm mi prijdou ze vsech ubrousku nejlepsi. Nejsou totiz tak vonene a hlavne cenou super. Ten velky balik vydrzi opravdu dlouho. Samozřejmě zalezi kolik jich budes pouzivat. Baleni cca 14 dnu, takze ten balik i pul roku. A jen takova rada, urcite poridit krabicku. Da se poridit i s jednim balením ubrousku. Dost to usnadni praci.

orangutan123
3. srp 2024

@lucohlova98 na tohle se ze začátku vyprdni. Já měla ubrousků a ubrousků co sme nakoupili a pak různě dostali a mohla sem s tím šudlit akorát tak zrcadla. Malej byl opruzenej ať sem použila sebelepší ubrousek

pilzzee
3. srp 2024

@orangutan123 Jo, mala kadila tak 50krat denne a zadek rudej, nejaky ubrousky nehrozily.

krisstina93
3. srp 2024

Nám vydržely tak rok :D děti se mi po nich hned osypaly, takže sem je pak používala max na ruce, když sme byli někde venku :D

michaela666
3. srp 2024

Když už ubrousky od Pampers tak jedině ty s 99% vody. Celkově všichni sensitive ubrousky mi přijdou k ničemu, protože i když jsem je zkoušela jen na cestování, tak po nich byla malá vždycky opruzená.
Doma jsem měla perlan a vodu a na cesty nějaké jen s vodou - DM, Rossmann je mají ve své privátní značce za pár korun a spokojenost největší.
Určitě nedělej pro novorozence velké zásoby ubrousků, kosmetiky ani plenek. Nemusí vám sednout, budeš je pod cenou prodávat a nakonec budeš vděčná když tě toho někdo zbaví.

martulka88
3. srp 2024

@lucohlova98 My tedy nekupovali sensitive, ale ty s 99% vody. A nikdy nebyl u malého problém. Občas s tím utřu i stůl, židličku, v pokojíčku povrchy apod. V balení jich je 48 a vydrželo jedno balení tak týden. Přemýšlela jsem o purelanu, ale hodně cestujeme a toto byla pro nás nejjednodužší cesta.

eressiel1020
3. srp 2024

@lucohlova98 Já kupuji z DM ten velký balík 12x80 a vydrží dva měsíce. Cenově je to lepší a kvalita stejná

alice180
3. srp 2024

To bylo úplně jasný, že se tu strhne k tomu, že je používat nemá. Ptala se na úplně něco jinýho. Třeba tomu miminu vyhovujou. Já jsem taky používala kupovaný babylove z DM. Jasný někomu třeba nevyhovují, ale ohledně toho dotaz nezněl. To je teď zase taková masáž, že aby se člověk pomalu styděl za to, že je používá.

orangutan123
3. srp 2024

@alice180 to není žádná masáž. Paní nepíše zda to má vyzkoušené nebo ne, proto píšu že je na začátek kravina toho tolik brát. Pokud to má vyzkoušené a vyhovuje tak nech to vezme, jednoduché

piggy123
3. srp 2024

Sensitive nebrat. Lepší je Pampers 99% voda, Pampers Coco s kokosovým olejem a nebo Pampers New Baby. Počítej s tím, že když miminko jen čůrá, použiješ zhruba 1 ubrousek na přebalení. Pokud kaká, budeš jich používat tak 2-5 😃 a pak záleží, jak často budeš přebalovat…

michaela666
3. srp 2024

@alice180 Já to pochopila tak, že teprve miminko čeká a sbírá informace. Jestli si je koupí a bude používat je jenom její věc, ale jako nezkušené mamince minimálně rada, aby nebrala mega balení může být užitečná.
Mě jako prvorodičku taky hromada věcí nenapadla, takže jsem byla za tyhle diskuse ráda.

simkrk
6. zář 2024

My používali vlhčené ubrousky z dmka a plenky vlastne taky.. 😊 Občas jsme dostali nějaké jiné.. Většinou pampers a to musim říct, že teda malá měla po tom takovou vyrážku.. No hrůza děs... Nevim kde se stala chyba..ale na to jak Pampersky jsou známé, tak to jejich složení tak extra nebude.. 😊