Spíte s mimčem a používáte současně látkové pleny?

olga_
24. zář 2015

Máme téměř ročního chlapečka a spí společně s námi. Používáme látkovy a ze začátku to šlo i na noc, ale je docela učůránek, takže ta moč jde dost cítit (je toho plná ložnice). Z toho důvodu jsme asi před půl rokem přešli na noc na jednorázovky. Teď nám dochází zásoba a začalo mi vrtat hlavou, jestli to nemá třeba někdo nějak šikovně ošetřené. Látkovky bych používala raději.
Díky moc za odpovědi!

vodnici
24. zář 2015

My, malému je 9 měsíců, někdy je pročůraný skoro durch, má to mokrý od předu dozadu, a někdy čůrá krásně na hrneček a má suchou plínku... Možná nedávat na noc tolik pít a dát před spaním vyčůrat...

korin
24. zář 2015

Pokud v noci průběžně kojíš, tak to asi řešení nemá. Taky jsme z tohoto důvodu prošli obdobím jednorázovek. Teď už se dcera (18 měsíců) tak často nebudí a k látce jsme se vrátili.

letadlo13
24. zář 2015

Mám látkovky a v noci se teď zrovna občas budívá, tak nakojím a když u toho usne, přebalím ho jak hadrovou panenku. Jak kdy, podle toho, kdy se vzbudil naposled. Asi 2x za noc, u postele mám nachystaný nový komplet a tu mokrou plenu odnesu. Když jsem ho přebalovala před kojením, byl řev. Ale pořád se to spaní mění, za týden bude zase nějaká inovace, už to znám. Dávám na noc bambusky a jsou teda nacuclé fest. Když se budí a pije, hold to jde druhým koncem ven. Mokré jednorázovky mi teda smrdí víc. A stáří je 8 a půl měsíce.

indigirka
24. zář 2015

Používala jsem pořádně savou noční plenu a vlněné kalhotky (Disana natahovací) a byla jsem s tím spokojená. Jednorázovku jsem cítila vždycky (používali jsme jen v případě, že jsme jeli někam, kde se nedalo prát, případně noc před odjezdem, když jsme odjížděli ráno).