Spací pytel pro mimi - můžu tam dávat miminko od narození?

karoczde
12. kvě 2019

Hojky,
Prosím Vás od jakého věku jste miminko dávaly do psacího pytle?
Může se do něj dávat mimčo už od narození? Případně jaká velikost je pro tak malý mimčo? 70?

Moc děkuji za odpověď🙂.

eva118
12. kvě 2019

Dokud se děti vešly do zavinovačky, spaly v ní, jak odrostly, koupila jsem spací pytel. Píšou na něm velikosti jako u oblečení, nebo věk dítěte. Nevím, jestli jsou už od narození, ale miminka mají ráda zavinovačku, cítí se v ní bezpečně.

beremeseanicka
12. kvě 2019

@karoczde měla jsem pytel vel.56, zbytecne... obe deti spaly dokud se vešly v zavinovacce, pytel jsme měli tuším tak od vel. 74...vyzkoušela jsem jich x a za me TOP značka jsou pytle Alvi, pořizovací cena silena, ale sehnala jsem na bazaru za par korun 😉

sus3nka
12. kvě 2019

Naše malá neměla ráda zavinutí, nedokázala usnout, takže my jsme u spacích pytlů od propuštění z nemocnice ještě do teď. Velikostně jsme měli 0-6 měsíců.

fly80
13. kvě 2019

Moje dcerky (obě) nesnášely zavinovačky. Takže u nás se spí v pytli už od narození. Značku neporadím, mám jich hodně, ale velikostně jsou už od narození. Já je vždy začala používat tak kolem prvního měsíce. Až když mimčo v noci tolik nekaka. Při přebalování je to dost nepraktické.

journals
13. kvě 2019

Cca od 3 mesicu, vel. 56

elinka90
13. kvě 2019

Kdybys měla zájem mám pro holčičku vel. 0-6 měsíců zn. George. Nechám za 50 kč, abych se ho zbavila 🙂 jen mi tu leží

zzuzzana1
13. kvě 2019

@elinka90 ja bych kdyztak zajem mela😊

annynka94
13. kvě 2019

Objednávám teď z Lidl shopu velikost 70 a uvidíme, jestli se mu bude spát líp v zavinovačce nebo v pytli 🙂

puhelin
13. kvě 2019

Dcerka taky zavinovacku nesnesla, takze pres leto byla ve spacaku (do vel. 62) a pak pod perinkou, protoze ji vadil i ten spacak.

elinka90
13. kvě 2019

@zzuzzana1 pisu Vam zpravu

karoczde
autor
13. kvě 2019

Děkuji za odpovědi🙂. Já chtěla taky původně nejdřív zavinovačky a jednu i mám..ale malej se mi má narodit v půlce června a jestli bude zase pařák jako loni, tak bych nerada,aby mu v tom bylo horko a potil se mi..:(

v_ero_ni_ka
13. kvě 2019

Moja malá nenávidela zavinovačky, keď bola stiahnutá od narodenia 😨 ale tým, že je večne odkopaná v noci keď spinká tak som jej kúpila spací vak a cca. od 6 mesiacov spáva v spacom vaku.

cherris
13. kvě 2019

U nás pytel neprošel, ani jedno dítě ho nesnese a to jsem koupila s ovčí vlnou snad za 1000kc...

jannym
13. kvě 2019

Nejdriv byly deti v zavinovacce cca 3 - 4 mesice, moje mely rady byt zabalene, a potom spaci pytel ( ten do doby nez se zacaly stavet)

krasna_neznama86
13. kvě 2019

Davala jsem az tak od 5/6 mesicu, do te doby mu nevadilo byt prikryty... Jsou mu dva a ma spaci pytel furt... V zavinovacce vydrzel mesic, ve 3 tydnech se z ni vykopal...

leymea
13. kvě 2019

Od dvou mesicu, do te doby byl v zavinovacce 🙂

puhelin
25. kvě 2019

Moje dcera nesnesla ani zavinovacku, ani spacak. Tak je od narozeni pod perinou a stejne se odkopava 🙂

bayt
25. kvě 2019

Syn nesnese nic. Jako malého jsem ho zakrývala dečkou, a teď už spí jen tak. Běda, jak ho něčím zakryju.