Ahojte všichni. Chtěla jsem se zeptat, jestli je tu nějaká maminka, co miminku něco šila nebo uháčkovala deku apod. Případné fotky by byly super. Pro inspiraci. děkuji 🙂
@pesulinkaa Ahoj, myslím, že se nás najde spousta, něco málo mám našito pro mimčo, chystám se na větší výbavičky i nějaké oblečení. Na dceru a syna už mám něco našito, jsem samouk a věčný začátečník.
Jee super, já něco málo mám už ale nevydržím dlouho šít :P Záda se vždy ozvou bohužel...
Ahojky, já šíju body (používáme totiž látkové plenky Breberky a to potřebuješ delší body) a taky kalhoty různé. Pletla jsem Overall z ovčí vlny z plenkomanie.cz a samozřejmě také dek několik,i při kamarádky, pletené a podšité bavlnou. Vždy tak asi 70x70 až 100x70 atd.. doporučuji skupinku na Facebooku "Šikulici - rady a návody... " Nevím přesně jak se jmenuje, ale najdeš tam i střihy a ukázky a spoustu dobrých rad... Šila jsem také do nemocnice pro Nedoklubko, nedonošené děti, bodicka velikosti 44. Zase budu, jen není nic čas
Na vnučku jsem šila a šiju. Hodně z časopisu Ottobre, koupíš na netu. Stačí mít dvě čísla, jarní a zimní a máš na několik let vystaráno. Asi nejvíc se mi povedla parka ze softshellu, to dcera obešla pískoviště a pravila, že kdybych se tím chtěla živit, má pro mě zakázky. Ale to já nechci, šiju jen z lásky. 🙂