Shnuggle vanička. Je pravdu tak skvělá?

elca_27
3. čer 2020

Ahoj vsem, opravdu je tahle vanicka tak skvela? Nebo je to zas jenom instagramovy trend? Za me osobne mi prijde hrozne malinka a kdyz se tam da malo vody, tak si rikam, aby miminku nebyla zima

petracig
3. čer 2020

podle mě předražená zbytečnost a já bych se teda nacpaná v kyblíku koupat nechtěla 😀

martinie88
3. čer 2020

@elca_27 My ji koupili v roce 2017 a dcera v ni byla jen jednou😒 Ve velke vane byla spokojena, v tehle vanicce plakala. Za me zbytecne draha vec.

pipi_puncocha
3. čer 2020

My ji máme, syn se v ní koupe každý den a úplně to miluje, strašně tam řádí, hraje si s hračkama v polosedu, teď je mu 6,5 měsíce. Přijde mi super jak je lehoučká i s vodou, donesu si ji kam potřebuju, miminko tam samo dobře drží.

Samozřejmě jako spoustu věcí pro malé děti je to předražená a populární záležitost, ale já osobně jsem s ní fakt spokojená.

surikata131
3. čer 2020

My jsme ji dostali, jinak bych ji asi nekupovala. Určitě bych ji nepoužívala na úplně malé miminko, malá se mi v ní zdála ok až byla trochu pevnější, držela si hlavu atd, nejdřív se mi v ní různě bortila do boku atd., takže jsem ji začla pořádně používat až tak od 5 měsíců, to je pak fajn na rychlou koupel, stačí málo vody, není těžká...máme i klasickou vaničku/kdybych si měla vybrat jen 1, tak koupím normální vaničku

krupka3
3. čer 2020

My jsme s ni spokojeni nebyli, dlouho trvalo, nez tam zaclo dcerce byt pohodlne, a zase velmi brzy uz byla vanicka mala a nepohodlna.

renunka01
3. čer 2020

Vanička hrozná. Vyhozené peníze. Syn v ní byl jednou po návratu z porodnice, bortila se mu hlavička, padal do strany. Nechápu, že to propagují jako super vaničku od novorozence. Fakt katastrofa. Zlatá klasická plastová vanička za stovku.

atekram42
3. čer 2020

Zkušenost nemám, ale my nakonec vybrali koupací kyblík, který jsme používali od narození a pak kolem devíti měsíců přešli do klasické vaničky. Ta Schnuggle mi přijde jako něco mezi kyblíkem a vaničkou, od každého něco, ale ty výhody tam úplně nevidím. Ale nezkusili jsme ji...

elca_27
autor
3. čer 2020

Dekuju vsem, o ty penize mi ani nejde, mam moznost ji mit za par korun, ale prisla mi fakt od pohledu malinka a neprakticka, tak jsem rada, ze jsem ji nekoupila 🙂

elca_27
autor
3. čer 2020

Myslite si, ze toto by bylo lepsi? https://www.mamasandpapas.com/en-ie/angelcare-s...

surikata131
4. čer 2020

@elca_27 to je za mě zbytečně předražené, buď si mimi položíš na ruku a nepotřebuješ nic, nebo stačí obyč lehátko s látkou - něco takového https://www.eva.cz/zbozi/DOP02541/lehatko-do-va...

hodnelasky
8. čer 2020

@elca_27 je skvela, nase ji miluje, koupeme az od cca 3 mesicu, driv bych nedavala, zima ji neni, polevam ji plast kelimkem, da se koupit na inzerat, my koupili za 400 po jednom mimi, dobre se udrzuje, staci trocha vody, napoustet obri vanu je nesmysl, za me super vec, doporucuju.

janule0123
10. čer 2020

@elca_27 od 4mesicu až trosku drží hlavičku bych koupala, za nás pecka 😎ve vanicce koupání vždycky probrecela, v kybliku spokojena a je to velká sranda ... od kamarádky zas malá neměla rada kyblik. Další Kamarádky malá ještě ve dvou letech ukazuje na kyblik, ze se chce koupat v něm 🤣Ideálně asi půjčit a zkusit... Jako hromada veci pro děti, jsou ty názory a nadseni pro ně diametrálně odlišné ...Takže vždycky zabírá jediné to vyzkoušet. Údajně by ten kyblik měl být udělaný tak, ze drží teplo te vody o dyl než běžné.

journals
10. čer 2020

Je skvela, syn ji mel moc rad. Za me dobra investice 👍🏻